Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ojeju124

tani korektor w sztyfcie na blizny potrądzikowe?

Polecane posty

Zawsze uzywałam korektora artdeco kamuflarza (ok.45zl). Czy jakis tańszy w sztyfcie zastąpiłby mi go? Czy tani korektor w sztyfcie skutecznie zakryje blizny potrądzikowe? Używałabym korektor+ puder prasowany (podkladu juz nie chce stosowac)

Gość gość
essence w sztyfcie bardzo dobrze kryje

Gość gość
hej polecam MAXFACTOR PAN STICK jest to korektor ale tak silnie napigmentowany ze az teatralny< uzywam go od # lat jako korektor_a mam co kryc< polecam tani nie jest okolo 40 ZŁ ale uwierz mizeby naprawde krylo niema co kupowac taniej, przerobilam wszystko...wydalam kupe kasy, niektore za 30 nic nie dawaly a byly czolowych firm-nawet vichy....takze przykro mi chyba ze cos jest tanszego w necie....

właśnie używałam bardzo dobrego korektora ard deco. (45 zl) ale nawet jego nie umiem dobrze rozsmarować i nałożyć. Chcę coś lżejszego.

Gość gość
Nie wiem, czy lżejszy zakryje blizny potrądzikowe. Ale np. Rossmana czy Avonu są lekkie i tanie.

Gość gość
Miałam MAXFACTOR PAN STICK , faktycznie dobry, ale to chyba podkład korygujący, a nie korektor, choć fakt jako korektor też można. Maskuje super, jak się dobierze odpowiedni kolor, bo tu jednak może być trudniej rozprowadzać jak te wszystkie płynne. Myślę, że jest wart swojej ceny. Co do tanich to miałam z Avonu taki granatowy w sztyfcie, jak długa i cienka pomadka, ale to było wieki temu i pewnie może już nie być. Był niezły jak na tę cenę. Rossmana też używałam, trzeba rozprowadzić dobrze, nie był taki miękki jak ten z Avonu, ale chyba jeden z tańszych.