Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winowieczorem

Gdzie poznac mezczyzn majac lat 30

Polecane posty

Gość winowieczorem

Pytanie do tych, ktorzy uwazaja, ze "jeszcze sie da". To w takim razie gdzie? Chodzi mi oczywiscie o tych pracujacych facetow, ktorzy jednak nie maja czasu balowac cala noc, bo wstaja rano do pracy.

Gość gość
nie masz raczej szans, sproboj mlodszych

Gość gość
już raczej bez szans, wszyscy już zajęci albo rozwiedzeni albo szukają tylko kobiety to seksu.

Gość Maggdaaaaa
Moze to glupio zabrzmi, ale ja poznalam swojego faceta 4 lata temu na sympatii.pl - jest zreszta wiele portali tego typu. Wtedy mialam 28 lat, a on 33.

Gość gość
zalezy czym sie interesujesz, ale dobrze w klubach sportowych czy innych miejsach gdzie sie jest aktywnym nie sluchaj glosow, ze to juz za pozno, 30 lat to piekny wiek i trzeba byc po prostu otwartym na nowe znajomosci.

Gość winowieczorem
Nie, to nie jest glupie, ale trzeba sie przelamac, zeby umiescic w sieci swoje zdjecie i pisac cos o sobie.

Gość acaii
Problem to podejście. Jeśli będziesz się uważała za starą 30letnią to będą od ciebie uciekać. Jeśli zaś będziesz się ceniła wysoko to ta pewność będzie z Ciebie biła i oni będą podchodzić nawet na ulicy. Pamiętaj, że Marlena Dietrich wielka seksbomba tak naprawdę zaczęła swoją prawdziwą karierę po 30tce! Czy ona o sobie myślała, że jest stara? w życiu! a ilu miała facetów. wszystko jest kwestią pewności siebie. Najlepsze miejsca to praca, koła zainteresowań no i kluby

Gość winowieczorem
Chodze na silownie (przyrzady) i na fitness (ale to juz dla pan). Juz dosc dlugo, bo 2 lata, ale nigdy Nie udalo mi sie nawiazac znajomosci z panami, z kobietami to co innego. Panowie sa za bardzo skupieni na przyroscie miesni, no i pewnie tez zajeci, bo ci co o siebie dbaja to nie maja problemow wiekszych w tym temacie. A ja pytalam czasem rozne osoby na poczatku, jak ustawic jakies przyrzad itd.

Gość gość
jedz za granice np.do Wloch tam 30 to mloda dziewczyna.

Gość gość
Myślę że w pracy najlepiej kogoś poznać jak jesteś fajna to na pewno komuś wpadniesz w oko oby tylko komuś "normalnemu" bo akurat z tym jest problem w starszym wieku.

Gość gość
Kolejna puszczalska co sie otrzasnela na starosc.

Gość mężczyzna tuż po 30
Ciężka sprawa. Ja mam podobny problem, po knajpach i jakichś dyskotekach się nie włóczę raczej. Jeżeli idę na basen, spacer albo na ściankę wspinaczkową to skupiam się na tym co robię a nie oglądam się i nie szukam okazji flirtu. Zresztą generalnie mam wyj****e, szkoda czasu i zachodu na kobiety (tzw. dzisiejsze) ;). Co fajniejsze się pochowały niestety.

Gość gość
"starosc" 30 to najpiejniejszy wiek dla kobiety.

Gość gość
tutaj jest takich pelno skrzywdzonych misiow po 50 udajacych zwawych 30 latkow:D oni sa zawsze chetni na dziewczyny 30 letnie:D

Gość gość
gość dziś Kolejna puszczalska co sie otrzasnela na starosc. " koniobico, daje ostatnie ostrzezenie, a wiedz, ze bedziesz biedny i wiecej nosa spod mamy spodnicy nie wystawisz

Gość lejn
na imprezie w klubie. jutro dzień wolny, wiec wszyscy balują. a ty tutaj siedzisz... porażka.

Gość gość
Mnie spotkasz np. Silownia. Basen. Jakies miejsca ala pub, gdzie jest muzyka i spotykaja sie inteligetni ludzie na rozmowe , etc. Sympatia.pl kolejna sprawa, ja nie przekreslam kobety rozwodki, pod warunkiem ze nie ma dzieci. Niektorzy z was mieli juz 15 zwiazkow i zero slubu, a Taka rozwodka mogla miec jednego partnera. Moim zdnaiem taka kobieta/mezczyzna pokazuja swoja dojrzalosc. POza tym kazdemu moze sie cos nie udac. Kolejna sprawa, to praca, i tez mozna spotkac na ulicy ale musisz byc atrakcyjna i usmiechenita zeby chcieli Cie zaczepic.

Gość gość
zawsze możesz mnie zaprosić na wino... Marcin lat 30

Gość winowieczorem
Nie mam z kim balowac, kolezanki albo nie chca albo zajete swoimi facetami.

Gość lejn
gdybys poszła sama, także podrywali by cię mężczyźni...

Gość gość
przecież pisala ze chodzila 2 lata do siłowni i nic, to znaczy ze nie jest atrakcyjna i fececi ja olali zony kolezanka chodzila 3 miesiące i zaraz faceta znalazla , 2 mies temu wzięli slub, teraz jest w 6 miesiącu ciąży ale zdecydowanie więcej znam przypadkow kiedy kobieta uważa się za bardziej inteligentna od faceta i facet pasuje , pamiętam jak jedna się smiala z mojego akcentu angielskiego, zamiast docenic ze znam jezyk to ten pustak smial się z akcentu, to było 8 lat temu , ja mam już dwojke dzieci i rodzine a ona podstarzala babcia sama się buja, nikt nie chce kaczuszki z duza dupa i lydami jak mieso z którego robia kebab, chodzi sobie z kundelkiem po miescie, nawet w desperacji spotykala się z zonatym z 4 dzieci, przegrala swoje zycie

Gość winowieczorem
Cóż...