Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SASETKA SASETTE

Te głupoty od zawsze wmawiają nam rodzice

Polecane posty

Rodzice zamiast wmawiać dzieciom, że nauka to potęga, że po studiach się zdobędzie dopiero wielkie pieniądze robią najgorszą rzecz w życiu. Powołajmy się na autorytety 21 wieku: 1. Edyta Górniak 2. Andrzej Wajda 3. Paulina Młynarska 4. Agnieszka Chylińska 5. Zbigniew Hołdys 6. Maciej Maleńczuk 7. Szymon Majewski 8. Kamil Bednarek 9. Robert Gawliński 10. Maciej Maleńczuk Do tych osób można byłoby wpisać jeszcze Kubę Wojewódzkiego która 7 lat uczył się w liceum i 10 lat studiował. Oni są prawdziwym przykładem dla ludzi, że nie nauka, nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera. Dlatego mówcie swoim pociechom właśnie o takich osobach.

Gość gość
Ja mam trójkę dzieci. Syn w technikum i 2 córki w liceum. Nie wyobrażam sobie żeby nie mieli studiów, w pysk bym strzeliła.

Gość gość
Tylko ze studia w dzisiejszych czasach to normal. Magistrow jak psow... zalezy co Twoje dzieciaki beda studiowac - jesli humanistyczne i artystyczne.. to beda psami.

Gość gość
Nieprawda. Hołota po bylejakich prywatnych pseudouczelniach wyższych to nie ludzie z wyższym wykształceniem.

Gość ZenonX
Autorko, autorze. Zwróć uwagę na to, że gdyby ludzie z twojej listy nigdy się nie narodzili, świat, cywilizacja wyglądałaby tak samo. Więc napij się zimnej wody i nie piernicz głupot.

Gość lejn
tobie, smerfetko, to by się zjedzenie ciastka lub noc spędzona z kims przydaly dla wyluzowania sie...

Gość lejn
a ja zjadlabym tosta... a sklepy zamknięte.

Gość lejn
ja piję tyskie. szkoda, że nie mam ani chleba tostowego, ani sera. a ty chodzisz z kimś na randki?

Gość lejn
dlaczego cie nie lubią? ja umawiam sie na randki z pewną panną, ale nie wiem, co życie przyniesie ;)