Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy się rzadko myją. Używają dezodorantów 48H

Polecane posty

Gość gość

a nawet 72H tj myją sie raz na dwa albo trzy dni, gdy antyperpirant przestaje działac

Gość gość
to raczej niemcy polaka nie stać na taki luksus w niemczech dezodoranty nawet ponad 50% taniej u nas woda jest tańsza

Gość gość
u nas woda tańsza a polacy i tak sie nie myją, wystarczy wejsc do autobusu, tramwaju, szatni w klubie fitness porzygac sie mozna

Gość gość
Czlowiek po kilku godzinach ciezkiej pracy czy po treningu bedzie spocony to normalne. Ty pewnie nie wiesz co to praca.

Gość gość
rano jade do pracy - 7 rano wchodze do tramwaju i co - j***e na całego. rozumiem wieczorem po calym dniu ale z rana... i tak dzien w dzien

Gość gość
autorze mow za siebie

Gość gość
To prawda jedna kobieta zemdlala w busie z nadmiaru feromonow :)

Gość Jakie to żenujące
To prawda.Wczoraj jechałam autobusem, stanęła obok mnie wymalowana lala.Tak jechało od niej; myślałam że zwymiotuję.Mimo ze było dość tłoczno, rano ludzie jechali do pracy to obok niej zrobiło się pusto.Zerknęłam na jej stopy, były tak brudne pięty ze szok!Ale tapety na gębie miała kilogram! Moja prośba do młodych dziewczyn.Błagam myjcie się, tania woda toaletowa nie pomoże, uzywajcie mydła!!!!!

Gość gość
Gdyby stal obok ciebie autorko smierdzacy hiszpan czy wloch to z przyjemnoscia peqnie wylizalabys mu jego spocone pachy bo przeciez tylko polacy smierdza bedac spoconymi.