Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój żonaty facet dzisiejszy wieczór spędzi ze mną

Polecane posty

Gość gość

żonka w domu :D

Gość ŻonaL
Noo, super że go bierzesz, w końcu kochanek będzie mógł mnie zaspokoić

Ale jesteś pusta żal mi ciebie, mam nadzieje że zrobi ci dziecko głupia pindo :classic_cool:

Życzę miłej zabawy. :) A Wy się tak nie bulwersujcie. W sumie to dziewczyna robi jego żonie przysługę, bo gdyby naprawdę ją kochał, to nie rozglądałby się za innymi.

Gość gość
Oooo tylko dzisiaj? A inne wieczory sama bidulko spedzasz, czekajac na ochlapy? No to gratuluje braku poczucia wlasnej wartosci:D

Gość gość
vikernes dziś Życzę miłej zabawy. usmiech.gif A Wy się tak nie bulwersujcie. W sumie to dziewczyna robi jego żonie przysługę, bo gdyby ją naprawdę kochał, to nie rozglądałby się za innymi. lapka.gif xxxxxxxxxxxxxxx A gdyby kochal kochanke, a nie tylko ruchal od czasu do czasu, odszedl by od zony:D

gość Nigdzie nie napisałam, że kocha kochankę. Taki mężczyzna nie jest zdolny do miłości i związku opartym na wierności. :)

Gość ciekawska jak zawsze
no i bardzo dobrze. przestancie jechac na kochanki, to facet podejmuje decyzje

Gość gość
ciekawska jak zawsze dziś no i bardzo dobrze. przestancie jechac na kochanki, to facet podejmuje decyzje xxxxxxxxxxxxxxxx hahahaha facet podejmuje decyzje, a panienka nie? Mozgu nie ma, i nie wie z kim sie pieprzy? No to dalas teraz kochankom po garach:D:D:D

Gość gość
k***a ja p********e żonki piszą ze mają kochanka to jest w porządku - totalne zrozumienie - często taka sytuacje można spotkać tutaj w postach a jak jakaś napisze ze jest kochanką to już pomyje się wylewa na taką Autorko upojnej nocy życzę :)

Gość gość
Polecam Wam portal www.SExustawki.pl gdzie znajdziecie mnóstwo atrakcyjnych i żonatych mężczyzn pragnących urozmaicenia w życiu erotycznym.