Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam idealną kobiecą figurę i ładną twarz

Polecane posty

Gość gość
Ludzie są w dużej mierze na pokaz, bo tak jesteśmy skonstruowani. Nasz opinia o nas samych w dużej części składa się z tego, co otrzymujemy z otoczenia - z ocen innych. Dlatego za wszelką cenę staramy się przed innymi wydawać lepsi, mądrzejsi, wspanialsi. Rozumiem to, ale jest we mnie dużo pogardy dla takiej postawy, dużo niepogodzenia. Dlatego chciałabym chociaż na polu rodzinnym wyznawać inne ideały. Tylko jak znaleźć tę drugą połówkę? Jak rozeznać się w tym świecie zbudowanym z pozorów? Czasem myślę, że chyba bedę prowadzić samotne życie. Tak będzie mi lepiej.

Gość gość
Kobieto, nie ma idealnej figury i mowie Ci to jako facet :o

Gość gość
ta, idealną figurę. pewnie ci sie tylko wydaje. Ile ważysz, ile masz wzrostu?

Gość gość
Jak odroznic pozera od normalnego faceta? pozer lubi sie chwalic wszystkim a normalny facet zazwyczaj ma w d***e to co inni o nim mysla i jest skromny nie szpanuje itd. Dobrze rozumujesz autorko , oj napewno znajdziesz odpowiedniego faceta , oczy dookola glowy. Powodzenia .

trudno znaleźć ludzi, którzy nie liczą sie z osądem innych. Do pewnego stopnia wszyscy się liczymy, ale są dziedziny życia, które powinny zostać wolne od takich ograniczeń.

Gość gość
pewnie śnisz żeś taka idealna

Gość gość
istotne że DLA NIEGO jest idealna i chce się nią chwalić debile, dla jednego ideałem będzie wypacykowana dziunia, która wystarczy ze sie umalje i szpilki założy i mini, inny będzie się chwalił laską z klasyczna urodą i takie różne

Gość gość
Natasza urbanska tez ma i co z tego ?