Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pańcia mamcia

Raty PayU Allegro mBank

Polecane posty

Gość pańcia mamcia

Czy ktoś z Was starał sie ostatnio o raty? Bo chciałam kupić przedmiot, moja zdoność uważam jest ok a i tak mi wniosek odrzucili w ciągu 2 min. Wypełniłam wniosek drugi raz, oczywiście wpisując dane jeszcze korzystniejsze:D bo chciałam spr czy nie oszukuja. I mam wrażenie że tak, odrzucają tylko po to żeby wziąc kredyt bezpośrednio w banku. Więc moje pytanie jest takie, czy komuś udzielili rat PayU w ostatnim czasie?

Gość gość
Był ktos w takiej sytuacji?

Gość _ff_
Ja kiedyś próbowałem, ale odrzucali mój wniosek z niewiadomych przyczyn(mam sporą pensje, niczego nie spłacam, nie mam długów, itd.). Dlatego to jakiś pic na wodę, skoro w normalnym banku mogę bez problemu wziąć kredyt na olbrzymią sumę, a tutaj mi krótkoterminowe raty odrzucają :D.

Gość pańcia mamcia
No właśnie, ja brałam w marcu na jakieś 2 tys, ale to przez Alior bank szło, a teraz sie spikneli chyba z mbankiem i za cholere nie moge dostać a chce cos koło1,5 tys. Ja już ten wniosek jak rebus potraktowałam, tak wpisywałam żeby jak najlepsza zdolność mi wyszła a tu i tak dupa:D

Gość gość
witam, też starałam się o raty i przekierowało mnie do mbanku.. wcześniej brałam zawsze przez alior i wszytsko szło super szybko i sprawnie natomiast w mbanku... masakra.. nie dość że po godz 18 nic się nie załatwi bo osoby odpoiwedzialne za wnioski nie pracuja po tej godz ... w alior banku zawsze załatwiałam wszystko w nocy (tylko wtedy mając czas;)) noi cóż.. trwało to kilka dni po czym i tak odrzucili mój wniosek(mówię oczywiśćie o mbanku) bo przelew weryfikacyjny (1zl) zrobiłam ze wspólnego konta (mam wspólne konto z mężem) ..no i kicha... dodam że w aliorze też robiłam przelew z tego samego konta..będę pisać do allegro co zrobić żeby raty przekierować na alior.. pozdrawiam

Gość gość
to jakieś chore jest,mbank na śmieszne kwoty wołają zaświadczeń ,gdzie czasem w grę wchodzi szybkość decyzji....z aliorem nigdy nie miałem kłopotów

Gość On878656700897
Zgadzam się, jak był allior to nie było problemu z ratami, a teraz jak jest mbank, to jest lipa

Gość Barbara6738
mBank to cwaniaki, a ja niestety dwukrotnie dałam się na to złapać. Pierwszy raz gdy chciałam wziąć raty 0% na odpowiedź mBanku na wniosek kredytowy czekałam 3 dni! Po iluś tam telefonach na infolinię i mailach już miałam ich dosyć, żadnych konkretnych informacji, odpowiedzieli na maila dopiero jak raty 0 się skończyły. Oczywiście wtedy byli chętni dać kredyt oprocentowany. Teraz głupia drugi raz spróbowałam i znowu przekierowali mnie niestety do mBanku. Kredyt niby przyznali ale nie mogę dokończyć wniosku bo nie da rady zrobić przelewu weryfikacyjnego! po prostu mojego banku tam nie ma i wychodzi jakiś głupi komunikat że przepraszamy płatność już rozpoczęta i czekamy na wpłatę, której ja nie mogę zrobić! Oni się tłumaczą że to wina BlueMedia. Zadzwoniłam i tam i okazało się że mBank kłamie. Napisałam do mBanku aby podali mi numer konta to zrobię ten przelew sama bez bramki BlueMedia. Oczywiście bez odpowiedzi.Mam dosyć tego banku. Wcześniej już kilka razy brałam raty 0% ale zawsze trafiał mi się Alior i nigdy nie było najmniejszych problemów. Kredyt dostawałam dosłownie w 5 minut. Też była bramka BlueMedia do przelewu weryfikacyjnego i u nich jakoś mój bank był. Odradzam wszystkim raty w mBanku, bo wygląda że chcą tylko wyłudzić dane, a kredyt choć teoretycznie przyznany to praktycznie go nie dostaniesz z przyczyn technicznych rzekomo od nich niezależnych, co jest wierutnym kłamstwem.

Gość Samzer
Mbank to naprawdę "Mistrzowie świata". Kredyt na 550zł odrzucany z automatu i jak powiedział konsultant na infolini bank nie udzielił pożyczki bo.... NIE. Mogliby to dziadostwo wyrzucić z Payu, z aliorem zawsze wszystko w porządku było

Gość Tomasz

Raty 15 minut ściema!!! daje normalny zarobek odmowa! zaniżam o pare  tysi wypłate i tak odmowa! Do tego płace też raty w alior bank raz mi dali a teraz mają chyba brak gotówki bo odmowa

Wielka ściema!

Gość Karol

A ja złożyłem wniosek w zeszłą środę i do dziś nie ma odzewu a na stronie jest napis że rozpatrzenie. Historia dobra i zarobki też. Dziwna sprawa i nawet nie ma jak się dowiedzieć kiedy będzie coś wiadomo. 

Gość maciej

raty w mbanku  trzeci raz wziete bez problemu 10 minut i po temacie

Gość konsumet

Zakupy Allegro raty w Mbank to kanał. Bank nie wysyła umowy, harmonogramu splat ani nr konta. Przeciez ma pelne dane potwierdzone przez konto z allegro. Zeby doprosic sie danych do splaty trzeba sie udać do placówki "internetowego" banku . Na infolini oznajmiono mi ze nr tel sie niezgdza :) kiedys pewno z 10 lat temu cos tam zalatwialem i mialem inny nr i ...klops, system wymięka. Pani sprawdza moj pesel nr buta imie matki... ale ze nr tel inny to juz paraliz. Treaz beeda mi wysylac jakies papierki nastpna zajebista uslugą Poczta Polska - 10 dni . A potem odsetki za zwloke spłat raty