Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki polececie internet stacjonarny najlepiej z telefonem domowym?

Polecane posty

Gość gość

Ile placicie miesiecznie?

Gość gość
Ja mam Netię 20 MB + telefon 200 min do wszystkich za ok 75 zł. Nieźle, bo reagują błyskawicznie na wszystkie uwagi

Gość gość
Na pewno nie polecam usług firmy orange/neostrady. Same problemy i ciężko się dogadać z obsługą klienta. Miałam opcję- opłata za utrzymanie łącza, o której nie wiedziałam przed podpisywaniem umowy- mój błąd. Uważnie czytaj ofertę przy wyborze.

Gościu z wczoraj z 19:30, czy płacisz za utrzymanie łącza? Czy oferta, z której korzystasz jest dla firm czy dla zwykłych użytkowników. Na stronie Netii znalezienie czegoś graniczy z cudem i to mnie powstrzymuje przed przeniesieniem się do nich. Wszędzie chcą, żeby zostawić do siebie kontakt, a ja chciałabym sobie na spokojnie poczytać.

Gość darohalo
beata222 , z neti weż sobie dropsa, na stronie jest wszystko jasne http://dropss.pl/ , jak coś to czytaj regulamin. Nie ma opłaty za łącze, tyle ze trzeba mieć aktywną linie żeby się podlączyc

A jaka jest gwarantowana prędkość? W neo przy 10Mb/s gwarantują 1Mb/s. W tym dropsie poczytałam regulamin, ale tego nigdzie nie znalazłam, a jest to dla mnie dość istotne.

Gość jekatarina
beata222 w dropssie predkosc to 20mb/s ale bez limitow wiec to fajna opcja

Gość yyc
a ma ktoś telefon albo internet z Vectry?

Gość gość
TO zależy jaka jest w twoim regionie przepustowość , co z tego że ja w umowie mam 20 jak przepustowość łącz jest o wiele mniejsza . Resteuracja obok mnie ma umowę na mega szybki internet i za taką prędkość płacą a w rzeczywistości mają taką prędkość jak ja .

Gość gośćLuzjana
Ja pracuje w Netii, więc mogę Wam co nieco wyjaśnic. Ja osobiście mam neta z firmy lokalnej, "osiedlowej", bardzo dobrze działa. Ale jest to mniejsza nieznana firma. a dropss to faktycznie fajna rzecz, jak macie neta w Orange to możecie zamówic dropssa, ten net jest bez lojalki i nie trzeba miec telefonu stacjonarnego. a jeśli chodzi o prędkosc, to trzeba sie dowiedziec ile jest maksymalnie możliwosci na łączu, ale z pewnością podobna jak w Orange macie obecnie.

Gość GiGii
mi telefon stacjonarny służył tylko do tego aby odnaleźć telefon komórkowy, gdy się zapodział :) a nad dropssem też się zastanawiam, uciekam właśnie z neostrady. jeśli ktoś już go ma mógłby sie podzielić wrażeniami.

Gość Alicjasięzapodziała
No właśnie ja będę się przeprowadzać, w nowym bloku będę miała podobno Vectre. Ma ktoś neta od nich?

Gość Alicjasięzapodziała
upup, znajdzie się ktoś kto podzieli się wrażeniami odnośnie Vectry? :)

Gość gościówa2020
no właśnie, ma ktoś może już tego dropssa i może się podzielić jak działa?

Gość gość
UPC najlepsze!

Gość ROss1979
dropss fajna sprawa, ale nie mam kabli po orangu wiec nie dla mnie niestety

Gość Adam

My już od 3 lat korzystamy z Matronix i jest okej 😉 Internet działa szybko i dostaliśmy fajne gratisy na telefon za przedłużenie umowy