Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królik1231

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Witam mam pewien problem i nie wiem czy to już siedzi w mojej glowie , że aż wmawiam to sobie czy faktycznie ciaża jest możliwa. Biore tabletki od roku zawsze regulanie ewentualnie spóźnienie do godziny. Pomimo tego mój chłopak nigdy nie skonczyl we mnie za bardzo sie boje. Raz nie wzięłam tabletki i tego wieczora sie kochaliśmy uważaliśmy bardzo oczywiście we mnie nie skonczyl. wzięłam tabletke po 12 godzinach. Później brałam już normalnie. Mineło okolo 1,5 tyg. od pewnego czasu tak sie stresuje , że jest mi nie dobrze przez cały dzień i nie wiem czy to może być już spowodowane. Do okresu jeszcze mam okolo 2 tyg. oprócz tego innych objawów nie mam postanowiłam zrobić test wyszedł Negatywny. A mi sie już wydaje , że rośnie mi brzuch chyba wpadam w paranoje.. Nie wytrzymuje juz z tymi myślami. Co sądzicie?

Gość gość
nie tak łatwo zajsc w ciąze :) mysle ze nie jestes... w tak wczesnym okresie nie ma jeszcze objawów, to tylko Twoja wyobrażnia :)

Gość gość
a co chcesz usłyszec????? nikt tu nie jest wrozka???

Gość gość
kiedys stosowalam ta sama metode mimo ze tabletki to na dodatek nic do srodka czesto zdarzalo mi sie zapominac o tabletkach dlatego je odstawilam i jedyna metoda antykoncepcyjna byla uwaga mojego partnera ze nie skonczyl nigdy we mnie i w ciaze przez 8 lat nie zaszlam , dopiero gdy w pelni uprawialismy seks (planowana juz ciaza) zaszlam w ciaze i jestem w 14 tyg, takze kobieto nie jestes w ciazy na pewno! po prostu sie nie stresuj;)