Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJ FACET MNIE OSZUKAL, NIE WIEM DLACZEGO TO ZROBIL

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się długo z pewnym mężczyzną. Inteligentny, ustatkowany, przystojny.. Wydawało mi się, że to ten jedyny. Seks uprawialiśmy bez prezerwatywy, bo jej nie cierpiał. Niby w dni płodne tego nie robiłam, ale.. zaszłam w ciążę. Tomek był bardzo zadowolony i zapewniał, że chciał dziecko, ale bal sie mnie o to zapytać. Kiedy wspomniałam o ślubie powiedział, żebym więcej o to nie pytała. A nie chcialam stać przed ołtarzem z brzuchem albo niedajboze z małym dzieckiem.. Ale kazał nie pytać, wiec nie pytałam. Urodziłam, a on kazał mi zrezygnować z pracy i opiekować sie małym. Wprowadził sie do mnie. zarabiał tyle, ze mógł pozwolić sobie na spełnianie wszystkich swoich i moich zachcianek. Obiecal, ze wkrotce wprowadziny sie do duzego domu, a reszta to niespodzianka. Ale dwa tygodnie temu uciekł. Po prostu wyszedł i już nie wrócił. A ja zostałam z dzieckiem bez pracy. Najgorsze jest to, ze podejrzewam, ze wyjechał za granice, bo kiedyś wspominał mi o jakiejś pracy z kolega tam.. Dziś znalazłam list ukryty w szafce, gdzie trzymał bieliznę. Pisało na nim : "wrobilas mnie w ojcostwo to tetaz sama se wychowuj tego bachora suko". Normalnie mnie rozsadzilo! o co chodzi w ogóle?!

Gość Maciej Lipowski Grudziądz
hahahahahahahahahaha dobrze ci tak ! SUKO :D

Gość gość
ale przecież ja z nikim innym seksu nie uprawiałam!! Chciałabym żeby wrócił, zrobilibyśmy test dna.. A teraz to co ja zrobię? Ja nie wiem.. To jest jego głupi żart czy ktoś mnie wrobil? Kurwa!

Przykro mi...Wiem ze ciężko Ci będzie stanąć na nogi,ale musisz wziąć się w garść ,jeszcze znajdziesz kogoś kto was pokocha,a takiego palanta już bym nie szukała,lepiej wychowywać dziecko samej,niż z takim bydlakiem który nie umie się przyznać do ojcostwa.Powodzenia !!!

Gość gość
Tylko ze co ja teraz zrobię? Nie mam nikogo. Z kim ja dzieci zostawię? Teraz to nawet na chleb nie mam, bo on mi nawet j****e 500 zł z portfela z***bal, a nie przepraszam, 50 zł mi zostało i jakież drobniaku:) na kilka dni może wystarczy jak suchy chleb będziemy jeść..