Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daagmarrrrrra

podglądana

Polecane posty

Gość daagmarrrrrra

Witam pisałam już na ten temat ale postów jak na lekarstwo wiec powtarzam temat Właśnie wyszłam z pod prysznica i znów przyłapałam córkę jak mnie podgląda próbowałam ją oduczyć jakoś bez rezultatu proszę o jakieś porady jak tę sytuację rozwiązać

Gość gość
za duzo niewiadomych: 1) jakie łączą cię stosunki emocjonalno-wychowawcze z córką? tego nie wiemy, ty sama znasz je najlepiej 2) oduczanie nie zawsze daje radę, mozliwe inne wyjscia - albo kara, albo spokojna rozmowa "słuchaj.. dlaczego mnie podgladasz?" - ale którą opcje wybrac to juz zalezy od pkt 1) i od tego na ile znasz swoja córkę, co na nią bardziej podziała 3) nie wiemy ile corka ma lat - moze jest jeszcze mała i to w gruncie rzeczy naturalna ciekawosc? Jezeli nastolatka to moze ma skłonnosci lesbijskie albo jakies inne niewyjaśnione skręty (np w stronę seksu rodzinnego, albo tylko w "twoja" stronę)? wiele mozliwosci.

Gość gość
Eeee... nie przejmuj się :) Ja też bym pewnie na Ciebie pod prysznicem popatrzył :)

Gość daagmarrrrrra
córka ma 14 lat stosunki raczej takie normalne ale bez zbędnej bliskości nie wiem może jej przejdzie ale to mnie krepuje te ciągłe podglądactwo

Gość daagmarrrrrra
jesteście serio proszę o pomoc

Gość gość
Wesc ja pod prysznic i pokaz jej jak twoja pchizda wyglada

Gość gość
Daga a co maz na to? Powiedz jej zeby tego nie robila. Jestes atrakcyjna?

Gość daagmarrrrrra
mąż ma to gdzieś myślę ze raczej przeciętnej urody jestem ale brzydka raczej tez nie jestem próbowałam pogadać z nią ale kończyło się płaczem

Gość gość
hm, ja bym zaczął (ale ja to facet) od rozmowy o co w ogole w tym chodzi? Dlaczego to robi? Bez tonu ganiącego, bo zganienie moze spowodowac, ze sie zamknie i juz w ogóle nic sie od niej nie dowiesz. Popróbowałbym ją rozbroić po prostu, przynajmniej na początku. A moze klucz jest własnie w tym 'bez zbędnej bliskości"? czegos jej kiedys zabrakło, lub brakuje nadal?

Gość gość123455
Masz prysznic na środku salonu że Cie wszyscy podgladają? Jak idziesz do łazienki wystarczy zamknąć za sobą drzwi. I po problemie.

Gość daagmarrrrrra
więc co proponujesz dokładnie ? przecież nie rozbiorę się przed nią !!!

Gość daagmarrrrrra
A może wstawie swoje zdjęcie z pod prysznica i ocenicie czy warto mnie podglądać?

Gość daagmarrrrrra
prysznic mam normalnie w łazience ale mam tez oszklone drzwi i wiecznie szuka jakieś szpary szczeliny itd w pokoju też mnie przez szparki w dzwiach próbuje podglądać jak się przebieram

Gość gość
moze uderzałas w zła stronę, albo jakis z góry naganny ton? jakos rozbroic to trzeba - i na spokojnie przede wszystkim. fizyczna krzywda sie nikomu nie dzieje, to nie jest sprawa az tak zła, zeby powodowac ryki czy inne tego typu gwałtowne emocje. fakt, niekomfortowa, ale nie niebezpieczna. albo tez poradz sie jakiegos mędrca, sa serwisy poradnicze na których czekają lekarze - psychologów tez pewnie sie da znależć.

Gość daagmarrrrrra
z tym zdjęciem to podszyw

Gość gość
a masz ogolana, to pokaz jej jak twoja wyglada jak jest urzywana

Gość gość
Może szukała słownika ortograficznego, choć po twojej pisowni widzę,że raczej go w domu nie macie.

Gość daagmarrrrrra
Najlepiej będzie jak wytarmoszę ją za włosy i każę wąchać moje stopy :)