Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Wiem,ze moze wezmiecie mnie za niepoinformowana nastolatke,ale mimo to zaryzykuje.Mam 21 lat. Od jakiegos czasu,mniej wiecej 2,5tygodnia jestem przymulona,zamyslona,slabo mi sie robi,doslownie jestem wrecz apatyczna:/. Mam czeste mdlosci, glowa mnie boli,od 3tyg mam wysyp pryszczy bolacych,masa na czole,nosie,czasem brodzie,nawet przed okresem tyle nie mam:/ za nie caly tydzien powinnam dostac okres,piersi przed okresem mnie zawsze bola tak 5 dni przed a teraz bola mnie 12dni przed...Na test chce poczekac do miesiaczki ,w tamtym miesiacu trwala mi 2dni krocej. Prosze sie nie smiac,ale jestem w czarnej rozpaczy

Gość gość
aha do tego zgaga w nocy w szczegolnosci,wzmozony apetyt,duzo slodkiego i kwasnego

Gość gość
tak ku​rwa, bo kafeteria to test ciazowy :o stuknij sie w leb i do apteki, kretynko.

To po co wskakujesz do łóżka skoro boisz się ciąży? Idź po test no chyba że się wstydzisz go kupić....

Gość gość
wiec juz poradzic sie nie mozna? widze,ze od razu wyzwiska,kultury nie macie :/ pytalam czy moga byc takie objawy :/ same jestscie kretynkami:/ tak wkoczylam do lozka przyszlemu mezowi no i co ? boje sie to takie dziwne,ciaza... kretynki?