Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam super tyłek ale tylko w ubraniu

Polecane posty

Gość gość

:o bardzo często słyszę, że mam super tyłek od facetów jak i również od kobiet i faktycznie, w spodniach wygląda bardzo fajnie. Ale wstydzę się nosić krótkie spodenki, na plaży czy na basenie wstydzę się rozebrać, bo może kształt i cała reszta jest super ale co z tego jak mam cellulit? :( Może nie jakiś tragiczny ale widoczny. Mam 21 lat, próbuję się go pozbyć, ćwiczę, odżywiam się zdrowo ale nieszczególnie to pomaga. :o

Gość gość
ale kogo obchodzi pustaku twoja śmierdząca s\raka z której codziennie wychodzi cuchnący kloc?

Gość gość
Nikogo nie obchodzi ale chciałam się wyżalić. :P Jasne, może i nie wiedzieliby jak to się nazywa ale niestety widać różnicę.

Gość lubię jędrne pupki
Nie wiem co wy macie z tym celulitem, mnie to nie przeszkadza, miałem taką jędrną koleżankę, blondynka z kształtną pupką, wstydziła się celulitu, a mnie to w ogóle nie interesowało, to jest nawet sexi :p

Gość gość
Może jakaś fotka:classic_cool:?

Gość gość
Może i jestem na tyle przykra żeby wypisywać o swoim tyłku w internecie ale na pewno nie aż tak żeby pokazywać jego foty :D

Gość gość
Szkoda :(

Gość karamaszewa
dziewczyno, też mam tyle lat co Ty, trochę cellulitu no i co, uważam, że mam zajebisty tyłek i jest moim atutem i nie będę go zasłaniać...

Gość gość
pokaz foto?

Gość Martka86
Też miałam problem z celulitem, dla tego że jestem nieco puszysta. Gorąco polecam maść oligo. przesyłam link do zamówienia http://nplink.net/MOFnOo8c Pozdrawiam!

Gość prawictwo pospolite 137
gorzej gdyby facet miał celulit.. Jak dziewczyna ma to chyba wszystko jest na miejscu

Gość gość
Zapewne, nie ćwiczysz? Jeśli chcesz mieć jędrne pośladki musisz zacząć ćwiczyć, dzięki ćwiczeniom twoje pośladki się uniosa, pupa będzie okraglejsza i bez Cellulitu. Wykonuj 100 przysiadów dziennie z obciążeniem, wyroki plus dodaj do tego ćwiczenia z mel b na pośladki.