Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 49kg to za dużo dla 155cm wzrostu?

Polecane posty

Gość gość

Mama mi sugeruje, że jestem gruba :o okej, nie jestem szczególnie wysportowana i dobrze sobie zdaję z tego sprawę (od października zapisuję się na siłownię) ale nie myślałam o sobie jak o grubej. Dopiero te sugestie sprawiły, że zaczynam wątpić...

Gość gość
nie, to normalna waga. Nie za dużo, nie za mało

Gość gość
dużo, tyle to byś mogła ważyć mając 164 cm , schudnij z 9 kg

Gość gość
nie normalna waga ale pewnie mało się ruszasz i nie masz mięśni tylko takie sflaczałe ciało waga to nie wszystko

Gość gość
a jeszcze się widzisz w lustrze czy już cieniutko? podjedz sobie

Gość gość
No nie ruszam się zbyt dużo, nie mam też szczególnie dużo mięśni. Ale nie nazwałabym się sflaczałą. Taka... normalna jestem :P

Gość gość
Jestescie nienormalni! Ja mam 150 cm I waze 41 kg i wygladam zle! Jestem za chuda! Kobieta ma byc kobieca a nie wygladac jak wieszak! Nie odchudzaj sie, raczej pomysl o cwiczeniach zeby ujedrnic cialo.

Gość gość
nie odchudzaj się,bo przy twoim wzroście będziesz wyglądać jak dziecko

Gość gość
Ale 9kg chudnąć nie zamierzam :P Słyszałam kiedyś, że powinno się od wzrostu odjąć 110, czyli niby 45kg. Ale nie sądzę żebym schudła nawet te 4kg, bo lubię jeść i biorąc pod uwagę ile jem teraz to i tak cud, że ważę tyle ile ważę.

Gość gość
Okej, nawet nie miałam zamiaru się odchudzać :) Po prostu chciałam zapytać o opinię ludzi bezstronnych. Moja mama czasem jest specyficzna :P Zacznę w takim razie może już teraz ćwiczyć a od października siłownia :)

Gość gość
lubisz szpile,miniowy?

Gość gość
Dużo, powinnaś od wzrostu odjąć 110. I wtedy wyjdzie ci waga, jaką powinnaś mieć, wyżej to już bycie zbyt okrągłym. Taka prawda.

Gość gość
mam podobnie, jak byłam młoda to ważyłam 43-45 kg, teraz 47-49. Grubo na pewno nie wyglądam, mam bardzo drobną twarz i ramiona, za to więcej odkłada mi się w biodrach i udach...no ale taka nasza kobieca budowa :)

Gość gość
Mi też się odkłada w biodrach i udach :) Samą figurę myślę, że mam niezłą (jeśli już to może te parę centymetrów w udach mogłoby zniknąć). No i faktycznie mogłabym być nieco jędrniejsza tu i ówdzie :P

Gość gość
Ja przy 150 wazylam 49 I caly czas myslalam ze jestem gruba. Mialam powodzenie. Teraz spadlam do 41 i wygladam zle, nie mam pupy ani biustu I niestety mezczyzni juz sie tak za mna nie uganiaja

Gość gość
No to u mnie właściwie problem jest taki, że tyłek mam i to dość spory (ale nie tłusty :P, rodzinnie mamy takie wypukłe dupska) i się obawiam czy od tych ćwiczeń nie zrobi się większy :D bo tego to bym jednak nie chciała, kim kardashian nie jest moją idolką :P

Gość gość
to w sam raz :)

Gość gość
Chciałabym,tyle ważyć,ja ważę 63 kg, 165 cm,ale ja jestem dorosłą kobietą, a pozniej wszystko się zmienia,ja byłam nastolatką to moja waga nie przekraczała 52kg

Gość prawictwo pospolite 143
ktos ci napisał ze powinnas schudnąc 9 kg , to jest nieprawda .. 49 kg przy wzroscie 164 cm odpowiada 46 kg przy 155 cm więc jeśli mialabyś miec takie same proporcje co ta osoba , musiałabyś schudnąć 3 kilgramy ..

Gość prawictwo pospolite 143
155 cm i 49 kg to na pewno nie jest nadwaga , to tyle samo co 165 cm i 52 kg . Wedlug mnie nie musisz sie odchudzać.

Gość gość
jesteś ok i nie próbuj nic z tym robić siłownia ?przestań nabijasz kasę tylko cwaniakom kurzy wmawiają ze to pomoże zżucic kilka kilogramów kto chce mieć mięśnie jak Schwarzenegger niech chodzi na siłownie ty dziewczyna sport owszem biegaj jezdzi rowerkiem graj w piłkę pływaj o jest ok żadna silownia

Gość gość
do gościa z wczoraj o 8.00 - ja w wieku lat 21 raczej też się już nie kwalifikuję pod nastolatkę ;)

Bardzo przyjemna masa dla takiego wzrostu:) Grubo na 95% nie wyglądasz. Daje sobie 5% tolerancji błędu, gdyż wszystko zależy od Twej sylwetki, a tej nie znamy.

Gość gość
le 9kg chudnąć nie zamierzam Słyszałam kiedyś, że powinno się od wzrostu odjąć 110, czyli niby 45kg. Ale nie sądzę żebym schudła nawet te 4kg, x x W komunie rozpowszechniano te bzdury, ale one nie tycza szczególnie skrajnosci, czyi niskich i wysokich osób. Juz dawno si e ztego wycofano... Przy 155 cm twoja waga jest optymalna... Ja mam 153 kg i przy 50 kg wygladam juz b szczupło

Gość gość
Schwarzeneggerem zostać nie zamierzam ale wybredna jestem jeśli chodzi o sporty i akurat siłownia mi pasuje ;)

Gość gość
spoko waga