Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tina3690

MAMY NASTOLATKÓW I NIEMOWLAKÓW. łączymy się!!

Polecane posty

Gość Tina3690

Witam. To watek jest dla mam nastolatków i zarazem tych którym urodziły się niemowlaki. Myślę że sporo jest takich mam. Napewno ja się do nich wliczam. Mam dwie corki blizniaczki w nastoletnim wieku(15 lat). Majka i Lilka bardzo ucieszyły się z braciszka. Jestem szczęśliwa że po tylu latach zdecydowaliśmy się z mężem na trzecie dziecko. Czuje się na siłach i gdyby nie wiek to może i bym zaszła jeszcze w ciąże. Co do mojego malenstwa to jest cudownie. Oliwer nie sprawia kłopotów, płacze tylko wtedy kiedy chce mleka. Ma dwa miesiące i jak dziewczyny mówią: "to przecudny chłopiec. Cieszymy się że mamy brata ". A mąż był w siódmym niebie. Chciał synka by moc z nim w pijke grać. :D ah zapomniałam dodać coś o bliźniaczkach. W sumie są nastolatkami jak każde. Mają takie same zainteresowania(sport) z tym że Majka dużo czyta a Lilka dużo maluje ;). W przyszlisci Maja miała problemy z plucami. Teraz jest w porządku więc cieszę się że ich mam. To teraz czas na was. Piszcie. Oczywiście mogę podzielić się doswiadczeniami jakby ktos chciał .

Gość gość
Hej;)ja mam dwoch synow,jeden lat13,drugi 9mcy.starszy jest pyskaty,niegrzeczny wiec musze go temperowac,mlodszy ryczacyod urodzenia,i tak to leci:)