Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o szybką odpowiedź

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat. Ostatnie okresy były: 19.01,19.02,19.03,16.04,10.05,05.06,06.07. 29 i 30 lipca były pettingi. Chłopak wkładałam mi palce do pochwy, pieścił językiem. Bardzo się boję, że podczas pettingów ( było ich 3. jeden ok 14.00, drugi 22.00, 6.00) mógł coś mieć na dłoni i wprowadzić mi to do pochwy. 30 lipca, około południa, podczas oddawania moczu czułam ból, tak jakby skurcz macicy, a na papierze była krew. 1 sierpnia odczuwałam już tylko i wyłacznie ból podczas końcówki oddawania moczu, krwi nie było. Później wzięłam Nolicin 2x dziennie. Brałam ten anybiotyk 1 i 2 sierpnia. 1,2,3 sierpnia-odczuwałam ból podczas końcowki oddawania moczu, ale krwi nie było. Przez ten cza właśnie brałam Furagin 2x2 tabletki dziennie. 6 sierpnia miałam dostać okres- nie dostałam do dziś a dziś już 12 sierpnia. od 9 sierpnia do 11 sierpnia brałam luteinę 50 pod język. Temperatura z rana pod pachą wynosi 36.5 stopnia, w pochwie 37 (po wysikaniu się ). Jak wkładam palce do pochwy, to czuję coś jakby takiego twardego, gdy zjadę palcem niżej to czuję końcówkę. Może to szyjka macicy? Czuje też jakbym miała nabrzmiałą tą pochwę. Chodzę często siku, pobolewała mnie głowa, leciała mi krew z nosa. OD 6 sierpnia mam też nabrzmiałe piersi, ale nie bolą, występuje jakaś biała wydzielina, nie jest jej dużo, kleista. 9 sierpnia kuły wieczorem,ale może to przez tę luteinę. (12.08) już nie brałam luteiny. Zobaczę czy dostanę. Ja ok 17 dc czułam jak mam śluz rozciągliwy itp. Ale nie wiadomo jak to było z tymi dniami płodnymi u mnie, prawda? Strasznie się boję ciąży, boję się, że on mi na palcu podczas pettingów wprowadził plemniki, bądź preejakulat. Testu na razie nie chcę robić, zrobię za tydzień z krwi. Dziś 38 dc a okresu nie mam. Strasznie się boję. Chcę jeszcze dodać, że 12 dc jechałam do Opola (500 km od mojej miejscowości) byłam tam do 2 sierpnia. 13 dc oraz 14 dc opalałam się w solarium ( 7 minut na średnim opalaniu, byłam tam pierwszy raz w wżyciu). Proszę mi powiedzieć, jak duże jest ryzyko ciąży w mojej sytuacji? Chłopak zapewnia, że miał suchą i czystą rękę. Ale przyjmijmy, ze jednak coś tam było(oby chłopak miał rację i żeby się okazało, że nic tam nie miał ) to jak duże ryzyko? 2 sierpnia odczuwałam mocny ból w krzyżu. 13sierpnia dostałam plamienia, wieczorem wzielam czopek pimafucin, w nocy z 13/14 było już krwawienie normalne, 14 mialam obfite, pozniej juz mniej, 14/15 lekkie krwawienie no i 15.08 krwawienie leciutkie, a po poludniu śluz z krwią tylko. Co to może być? Mam andzieję, że się rozkręci, bo zaczynam się bać. Czy mogę już wykluczyć ciążę Jak duże jest ryyzko w mojej sytaucji?

Gość gość
W ciąży na pewno nie jesteś, nie stresuj się tak bardzo. Idź po anty, skoro tak przeraża cię wizja ciąży. Plemniki to nie terminatory, ale na twoim miejscu bym poszła do urologa z tym krwawieniem przy sikaniu.

Gość gość
Czyli nie ma ryzyka ciązy? Dziś krwawienie jest, tzn.krew ze śluzem. SLuz rozciągliwy.

Gość gość
przyebe ci zara w pysk tepa dzido

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
Prosze o odpowiedzi jakiejś mądrej kobiety.

Gość gość
OM:19.01,19.02,19.03,16.04,10.05,05.06,06.07. 29 i 30 lipca były pettingi. Od 9 do 11 sierpnia brałam Lutienę 50 pod język. 13 pojawilo sie plamienie.(wieczorem swedzialo, wzielma pimfucin czopek 13/14- krwawienie srednie 14-cala podpaska 14/15-srednie 15-leciutkie,popoludniu sluz 15/16-zabrudzenie 16.08- śluz z krwią, sluz rozciagliwy, temp w pochwie z rana 36.6, w buzi 36.4. 29 i 30.07 wkladal mi palca do pochwy i ja lizal. boje sie ze bylo cos na rece. Czy byly plodne wtedy?Ja duze ryzyko?

Gość gość
nikt nie odpowie?

Gość gość
nie jestem kobietą, ale nie jesteś w ciąży.

Gość gość
skąd Pan wie? Nie było ryzyka?Jak to z tmyi dniami płodnymi u mnie?

Gość gość
A wiesz że istnieje coś takiego jak test ciążowy?? W którym dniu cyklu jesteś teraz?

Gość gość
Jeśli to krwawienie , które pojawiło sę 13(w zasadzie plamienie) sierpnia, wywołane luteiną to jestem w 4 dc. Jeśli nie to w 42 dc. ale jak duż ejets ryyzko ciaży?

Gość gość
Wponiedziałek zrobię betę, ale chcę się zapytać co WY o tym myślicie.

Gość gość
Jezu, czemu to takie długie ? po cholerę podałaś nam cały kalendarzyk ? wystarczyłaby informacja kiedy miałaś ostatnią miesiączkę i kiedy spodziewasz się następnej.... zazwyczaj gdy miesiączka się nie pojawia w terminie kupuje się test w aptece .....zamiast opisywać cały życiorys i całe życie intymne w necie

Gość gość
miałaś okres więc nie wiem o jaką ciążę pytasz z opisu wywnioskowałam jedynie że jako efekt pettingu masz zapalenie pęcherza moczowego i grzybicę pochwy

Gość gość
Chciałam żeby ktoś mi pomógł. W poniedziałek zrobię betę, ale co Wy o tym myślicie? Jest duże ryyzko ciąży?

Gość gość
Własnie o to chodzi, ż enie wiem czy to był okres. Luteinę brałam 9,10,11 .08, 13 mialam plamienie, 14 mialam krwawienie normane, nie za obfite, 15 mialam leciutkie krwawienie, bez skrzepow i wgl, a dziś mam krew ze śluzem. TO normlane nigdy tak nie miałam.

Gość Monia___
jeśli jesteś w ciąży to zwykły test ciążowy powinien dać Ci odpowiedź. Nie musisz od razu badać krwi. Szansa na to, że zaszłaś w ciążę jest tak bardzo znikoma, że praktycznie niemożliwa. prędzej bym powiedziała, że coś z pęcherzem albo z cewką moczową. ja na samym początku ciąży byłam obrzydliwie śpiąca - cały czas jadłam i zmieniły mi się nawyki żywieniowe - codzienni przed ciążą jadłam ryż makaron mięso itp, a kiedy zaszłam w ciążę na sam widok mi było niedobrze i jadłam tylko zupy (zwłaszcza pomidorowe wszystko co było możliwe :D ) i myślałam, że jestem chora dopiero po 2 tygodniach się zorientowałam, że chyba coś nie tak ale dalej nie wpadłam na to, że to ciąża póki nie przypomniałam sobie, że poranne mdłości nie są normalne :P

Gość gość
Bo ja się strasnzie boję, że on mi wprowadził na palcu coś. A wtedy miałam dni płodne? Proszę o pomoc

Przestań się stresować. Plemniki podczas z kontaktu z powietrzem umierają po chwili więc ich żywotność długa nie jest. Oczywiście, że zdarza się ale nie daj się zwariować. Idź do apteki kup test najtańszy nawet bo jesteś tyle dni od EWENTUALNEGO zapłodnienia, że z łatwością wykryje ciąże :)

Gość gość
a czemu brałaś luteinę ?

Gość gość
Bo miałam dostać okres 6 sierpnia, a nie dostałam. Więc wzięłam luteinę 9,10,11 sierpnia. Poźniej 13 sierpnia dostałam małego plamienia, 14 mialam krwawienie, nie za obfite, 15 mialam leciutenkie krwawienie, wieczorem sluz, a dziś (16) miałam leciutkie krwawienie, w zasdzie śluz zabarwiony krwią, a teraz śluz.

Gość gość
A czy wgl możliwa jest ciąża z włożenia ubrudzonego spermą palca?

Gość gość
I to plamienie z luteiny, a w zasadzie to, krew ze śluzem 1 4 sierpnia i dziś.

Gość gość
Nigdy nie miałam takiego skąpego krwawienia. Czy jakbym była w ciązy to te plamienie/krwawienie by się pojawiło z odstawienia tej luteiny?

Gość gość
Proszę powiedziec,czy byly wtedy dni plodne.

Gość gość
Dziś już krwawienie, tzn.krwi ze sluzem nie ma. Ale od 6 sierpnia mam powiekszone piersi, nie bola ani nic. Pojawily sie tylko rozstepoy na nich. Czy to plamienie trwajace od 13 sierpnia wyklucza ciaze?