Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie hobby mają faceci w wieku 24 do30 lat

Polecane posty

Gość gość

Pytam o to bo poszukuję faceta, obecnie jestem sama, potrzebuję poznać wiekszą ilość facetów, żeby sobie kogoś wybrać, bo nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów, ale równocześnie znam tylko facetów z pracy, ze studiów, znajomych znajomych, wielu jest już zajętych, a inni mi nie odpowiadają i potrzebuję poznać kogoś. Net odpada, bo nie będę miesiącami z kimś pisać, domyslać się jaki NAPRAWDĘ jest i jak wygląda, potrzebuję szybko zrobić rekonesans i kogoś wybrać.

Gość gość
masturbacja to ich hobby

Gość Kon30xs
zapytaj sie tych, ktorych znasz i bedziesz wiedziec

Gość gość
ojej...ja mówię o normalnych facetach, ale tutaj chyba nie ma takich. Moje koleżanki chodza na imprezy na AWF, albo na akademiki gdzie są studenci kierunków ścisłych, albo na wyjazdy integracyjne. Ale tam są sami młodzi, a ja szukam kogoś starszego troszkę kilka lat... No błagam! Jakiś sport???

Gość gość
Kon30xs w sumie masz rację ;-) ha ha ha muszę tak zrobić, chociaż co nieco wiem, nie pomyslałam o tym...moja wina

Gość gość
only sex

Gość gość
a ile masz lat autorko

Gość gość
A więc lubisz starszych! Ich hobby to w większości przypadków picie piwa i oglądanie meczów. Ale są wyjątki i ja do nich należę. Lubię fotografować zwłaszcza naturę ale czegoś lub kogoś brakuje na zdjęciach. Może ciebie? Półnagi akt - przyjmujesz mą propozycje?

Gość Diver
Autorko :D chodz do mnie to Ci pokażę :D

Gość gość
Mojego poznałam jak miał 24 - interesował się piłką nożną. Ale aktywnie tzn. grał a nie tylko oglądał. Poza tym dużo jeździł na wycieczki po kraju - to nas połączyło i trzyma do dziś.

Gość gość
moj nurkuje gdzie sie tylko da :D najlepiej w naszym zimnym morzu

Gość gość
fajni faceci nurkują, zimą to na pewno narty

Gość gość
sport - siłka,piłka, basen,tenis,narty, rower, kto lubi to biega(ja nie) gry komputerowe bukmacherka czasami imprezy a w weekend piwko albo cos mocniejszego

Gość gość
laska widać bez hobby i potrzebuje faceta by zajął jej czas. Gdyby miała hobby a łatwo nawiązuje kontakty to nie zakładała by tematu. Zresztą laska ewidentnie ma zawyżone mniemanie o sobie jaka to ona cudowna i chce od zaraz faceta i jeszcze wymagania i wymagania

Gość gość
Mój facet uwielbia paintballa. Nawet zaraził mnie swoją pasją. Niedawno nawet kupiliśmy własny sprzęt na gampshop.pl :)