Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu jakas dziewczyna co sama podrozuje zwiedza

Polecane posty

Gość gość

nastawialam sie na wycieczke do Barcelony mialam jechac z kolezanka obie zabukowalysmy sobie urlop w tym samym terminie jednak znajoma wycofuje sie z tego i mowi ze jednak nie pojedzie ze mna . czy jechac sama? nie wiem czy to dobry pomysl ale naprawde nie mam z kim jechac a juz sie nastawilam na wyjazd

Gość gość
a ile masz lat??? Ja bym się bała, ale mam co prawda kolegę, ale on sam zwiedza i się nie boi, a w takie tropiki i dzikie ;-) kraje jeździ, że się włos jezy na głowie. Z tym, że wyjazd samotny to może być nuda, więc ja bym nie jechała, bo samemu to trochę smutno ;-( wiem, że szkoda wyjazdu...

Gość gość
a kiedy jedziesz?

Gość gość
Do Barcelony spokojnie mozesz jechac sama i pozwiedzac. Wiadomo, ze z kims razniej, ale przez brak towarzystwa nie ograniczaj sie. Barcelona jest takim miastem, ze samemu sama sobie mozesz zorganizowac czas. Jest duuuzo zwiedzania a w trakcie poznasz na stowe sporo osob. Ja bylam dwa razy sama, raz w Paryzu i raz w Berlinie i za kazdym razem poznalam jakies fajne osoby

Gość gość
Ja nie, ale moja kolezanka jezdzi sama po calym swiecie. Pomaga jej to, ze spi u znajomych wiec niezupelnie jest sama w obcym kraju. Jak sama mowi jej wiek (38 lat) I tusza odstraszaja złych ludzi wiec sie nie boi :) ka osobiscie sama bym sie nie zdecydowala bo nudno i niebezpiecznie.

Gość gość
nie widze problemu. Samemu jest nawet lepiej, bo sama decydujesz o tym, gdzie idziesz, co robisz, co jesz, kiedy odpoczywasz. Jak chcesz to poznajesz ludzi na miejscu. a barcelonq to juz w ogole nie problem. Nie zlicze ile razy zwiedzialm takie miasta sama.

Gość gość
Do Barcelony? Mozesz jechac sama bez problemu!

Gość gość
Ja jeżdżę sama i jest ok :) nie bój się, jedź śmiało!

Gość gość
jestem facetem mam 35 lat i sam jezdze za granice, w czerwcu bylem w Barcelonie, super ale jednak samemu nudno, szczegolnie wieczory jezzde sam poniewaz nie mam z kim, jestem jednym z tych kafateryjnych niesmialkow

Gość gość
jestem facetem 30 lat chetnie sie z Toba wybiore ale usimy najpierw wczensije sie poznac, bo czasem lepiej jechac sememu niz z gownianym towazystwie :)

Gość gość
hej tu autorka chce jechac 9 lub 10 wrzesnia na 5 dni mam 30 lat i mieszkam w Londynie takze z Londynu wylot jesli jest jakas chetna normalna dziewczyna na wyjazd ze mna to dajcie znac. Z facetem ktorego w ogole nie znam raczej nie pojade sorry ale czulabym sie niezrecznie

Gość gość
Do Autorki. Z checia bym sie z Toba wybrala, ale niestety na te dni nie dostane urlopu:( Zazdroszcze Ci tej Barcelony. Moze kiedys wreszcie uda mi sie pojechac. Z obcym facetem raczej nie jedz, szczegolnie z tymi tu z kafeterii bo to same zlamasy, ktorzy uwazaja sie za 7 cud swiata

Gość gość
Ja jestem :-) Podrozuje i zyje ;) Tym razem lece do Tajlandii i tez sama ;) coz takie zycie..

Gość gość
"zlamasy z kafeterii" - niezly poziom laska. NIkt na "pale" nie bedzie jechal nawet z takimi "inteligetnymi pieknosciami na poziomie" :D

Gość gość
taaa...dodam jeszcze, ze nie ma problemu puszczac sie na dyskotekach z jakimsi czarnuchami, ciapatymi czy arabami, ale zeby sie normlanie poznc i gdzies pojechac to juz problem. Logika kafeteryjnych starych panien. -zmiechu warte.

Gość gość
Sama, to może nie, ale z kilkoma koleżankami - owszem. I nie zagranicę, ale po Polsce. Z koleżankami z roku wynajęłyśmy camping w http://autocampingi.pl/ i przez dwa tygodnie miałyśmy szalone wakacje. Udało nam się w 6 osób w tym maleństwie mieszkać, było ciasno, ale wesoło.

Gość gość
okej piszesz o klezanakch a to fundamentalna roznica. Tu sie mowi o obcej dziewczynie (ktora jak wiemy juz z liczych przykladow potrafi byc wieksza suka niz obcy facet). Ale ja nie mam sily, kobiety=totalny brak logiki.

Gość gość
Ja tez bym z obcym facetem z jakiegos forum nie pojechala na wycieczke. I co moze w jednym pokoju maja spac jeszcze? (bo domyslam sie, ze tak bylo oryginalnie jak miala jechac z kolezanka). A ten post o puszczaniu sie z murzynami to co ma do podrozowania? Dziewczyna wyraznie napisala, ze zastanawia sie czy pojechac sama a nie ze szuka przydupasa na *****nko....

Gość gość
Ja lece sama do Barcelony, ale 22 pazdziernika, moze przesuniesz sobie wylot?:P

Gość gość
ja podróżuje sam i nikogo nie zabieram bo nie chcę, samemu zwiedzam co chcę i kiedy chcę i wydaje tyle pieniędzy ile mi się podoba

Gość gośćula
ja uwielbiam samotne wyjazdy ,bynajmniej nie jak co poniektórzy pomyśla dla erotycznej zabawy. Głównie jeżdzę po Polsce , ale byłam też sama w Holandi, Austri ,Grecji ,Ukrainie ,Rosji ,zjezdziłam całe bałkany. Na następny rok planuję amerykę południową i/lub Syberie /kolej transsyberyjska/. Tutaj nie wiem czy sama ,jak znajdę kogoś w moim klimacie to może z kimś. Generalnie z***biscie jest podróżować samemu , jesteś niezalezna , nikt ci d**y nie truje że chodz tu czy tam . Ja jeżdzę raczej w survivalowych warunkach ,kilkgwizdkowe hotele i drinki z palemką mnie śmieszą. Po europie jeżdze autem ,no i skłamałabym mówiąć że zupełnie sama , zawsze biorę ze sobą swojego najlepszego przyjaciela na czterech łapach :),a jak syn był młodszy to też go brałam ,teraz to nie chce bo już nastolatek

Gość gość
Kazdy ma inny charakter i co innego lubi. Znam wiele osob, ktore preferuja samotne podroze. Ja wole towarzystwo, ale max 4 osoby bo im wiecej tym wiecej problemow. gośćula wydajesz sie bardzo fajna babka. Tez moim marzeniem jest zwiedzenie Ameryki Poludniowej oraz przejechanie sie koleja transsyberyjska. I zupelnie sie z Toba zgadzam co do hoteli 5* :) Bo coz to za zwiedzanie kraju jak sie lezy plackiem nad basenem popijajac drinki przez 7 dni. Potem sie chwala a ja bylem tu i tu, ale jedynie co zwiedzili to hotelowy bar i basen

Gość gość
po całym dniu chodzenia i zwiedzania nie ma się siły na iście do baru a poza tym, piwo w zachodnioeuropejskim kraju kosztuje 5Euro to jednak trochę kosztuje

Gość gość
w Hiszpani piwo kosztuje 2 euro