Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spust na twarz to może być gwałt?

Polecane posty

Gość gość

Przed chwilą wróciłem od sąsiadki , jej mąż jeździ tirem i go niema, Ale to szczegół,ona zgodziła się na pieszczoty ,wsadzałem jej palce do pochwy i tyłka bo chciała,loda nie chciał zrobić, pełnego seksu też nie ale zgodziła się na hiszpana. Byłem tak napalony ,że w mniej jak minute spuśiciłem się intensywnie głownie na jej twarz. Kazała mi wyp... i powiedziała,ze tego tak nie zostawi! co teraz???

Gość gość
Teraz pójdziesz do więzienia... i chłopaki z celi CI pokażą...

Gość gość
kurw... pytam poważnie!!!

Gość gość
poczekaj aż jej mąż wróci haha

Gość gość
to masz przegibane. :D dzis wszystko moze nim byc, ze 2 lata temu czytalem o kolesiu, który jechał pociągiem naprzeciw jakiejs baby lat 50, która go oskarzyła o to ze "sie na nia cała drogę bezwstydnie i wyzywajaco patrzał" :D Rzecz dziala sie we Włoszech, i moznaby sie z niej nabijac, gdyby nie to, ze okazała sie żona jakiegos sędziego, i koles dostał 10 dni paki. :D Najrozsadniejszy komentaz pod artykułem pozostawiła jedna laska, która stwierdzila "róbcie tak dalej, a beda same pi.. nie faceci, a niedługo zaden na was nie spojrzy ani nie zagada". Nic dziwnego, ze niektórzy odpuszczaja sobie temat w całosci. Spokój ważniejszy.

Gość gość
no ale ona chciała sama ,nawet nic nie piliśmy!!! poprostu byłem tak podjaran że strzeliłowszystko na twarz

Gość gość
PS jeden kumpel starszy o 10 lat kiedys powiedzial, ze on dzis juz nie wie jak z kobietami rozmawiac; kiedys dawno temu wiedzial, dzis nie ma pojęcia. Inny facet podał kiedys odruchowo kobicie reke przy powitaniu a ta zaczeła sie na niego wydzierac "co pan robi, czemu mnie pan dotyka, co pan sobie pozwala" :D:D Taki mamy klimat. :classic_cool:

Gość gość
przecież chyba mężowi nie powie!!! no to bym miał p********e , gość wygląda jak z mma ale przeciez ona sama mu nie powie nie