Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JA PIERR.DOLE KUR.WA MAC

Polecane posty

Gość gość

Chyba zaraz idę spać! Jestem tak zmęczona, że ledwo się na nogach trzymam. A nawet 22 nie ma. Cały dzien spędziłam z trójką dzieci, tzn. Z 5-letnią siostrą, 5-letnią dziewczynką i 6-letnim chłopczykiem. Bardzo kocham dzieci dlatego nie potrafię im odmówić.. Musiałam się z nimi bawić, huśtać ich w kółko, malować, grać w piłkę, bo jak odmówić takim słodziakom no? W dodatku musiałam ich ciągle kręcić a przyznam, że w porównaniu z moją siostrzyczką są naaaaprawdę ciężcy. Kilka razy się przewrócili, płakali, trzeba bylo pocieszać, wymyślać nowe zabawy, ponadto rodzeństwo jak rodzeństwo nieraz sie kłócili a wtedy trzeba bylo znaleźć wyjście z sytuacji. I nie mowcie, ze macie tak samo, bo jesteście mamami. Ja tez mam na godzien siostrę, ale nie przebywam z nią aż tyle i nie spełniam wszystkich jej zachcianek (w sumie ona nawet tak dużo nie wymaga). Myślicie, ze zawód przedszkolanki albo opiekunki byłby dobry? Ile można zarobić? Bo ja od zawsze kocham dzieci i przebywanie z nimi sprawia mi przyjemność, ale później potrzebuje długiego odpoczynku.. :)