Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosianiesamosia25

Wczoraj przypadkiem spotkałam mojego byłego chłopaka

Polecane posty

Gość gosianiesamosia25

zerwałam z nim 3 lata temu był leniem nie chciało mu sie pracować, studia zawalił myślałam, że sie ogarnie jak z nim zerwe i zacznie sie starać, coś robić bo mimo wszystko go kochałam był moim pierwszym facetem z którym poszłam do łóżka. Niestety myliłam się wczoraj widziałam jak żebrał pod sklepem, wyglądał na bezdomnego, zobaczył mnie, odwrócił się i poszedł w przeciwną stronę, nie wiem co sie stało może rodzice go wywalili z domu, ale żal mi sie go zrobiło bardzo :(

Gość gosianiesamosia25
tak mnie kusi aby do niego zadzwonić choć wiem, że nie odbierze odemnie telefonu, mimo wszystko mam dużo bardzo fajnych wspomnień po tym związku :/

Gość gość
to bezdomni maja telefony?

Gość gość
ile ma lat?

Gość gość
Tiaaa, żebrał pod sklepem i ma kasę na telefon...

Gość gosianiesamosia25
nie wiem czy ma kiedyś miał, stał w carrefurze między dwoma drzwiami wejściowymi do sklepu z kartką z kartonu coś tam miał napisane, był ubrany w brudne zaplamione rzeczy, cały zarośnięty z kudłami na głowie i brodzie :(

Gość gość
rozumiem,ze Ci przykro ale nic wiecej nie mozesz dla niego zrobic,chyba ze chcesz zostac wykorzystana.Koles sie nie ogarnal wtedy, nie ogarnie sie prawdopodobnie teraz. Szkoda,ze w ogole go zobaczylas-zamet masz zasiany w glowie a to nic nie zmieni w jego sytuacji. Odetnij sie ,sprobuj nie myslec o tym.

Gość gosianiesamosia25
wiem, że nic nie poradze, ale dziwnie sie czuje z tą myślą, że tak skończył, może gdybym wtedy jakoś jeszcze z nim wytrzymała to byłoby inaczej sama nie wiem :( czuję się trochę winna temu, że tak skończył w ogóle nie wierze jak to możliwe, że tak sie stało poprostu szok :(

Gość gosianiesamosia25
a może jednak mogę mu jakoś pomóc tak bardzo sie tym przejęłam ?

Gość gość
Daj mu 5zł.

Gość syn marnotrawny
hahaha ale fail, byłaś obracana przez bezdomnego :classic_cool:

Gość gość
A w którym Carrefourze stał w jakim mieście?

Gość gość
wiesz co zawsze boli, gdy widzi się, że ktoś się stoczył. mój ex zawalił studia przez moją następczynię, wciągnęła go w złe grono. teraz nie ma pracy, jego życie to picie.ja znów mam super faceta, skończyłam studia, mam dobrą pracę w niezłej firmie,rozwijam się, uczę języków, mam plany. czasami dociera do mnie cos o sytuacji exa, ale ja do tego się nie mieszam. poza tym, to on mnie zostawił dla kogoś.A teraz jest bezrobotny i na dodatek sam...