Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czy doszedł

Polecane posty

Gość gość

orgazm bez wytrysku jest cos takiego?

Gość gość
podobno ci na wschodzie tak umieją, ale trzeba sporo nacwiczyc. no chyba ze robi to juz 6 raz w ciagu dnia, to juz moze zwyczajnie nie miec czym.

Gość gość
Slabo sie staralas nie ma orgasm bez wytrysku. Ile on ma lat?

Gość gość
jest, tzw, suchy orgazm - czyli taki po któryms razie. czasem moze sie zdarzyc tez sam z siebie (np przy jakiejs dziwnej niekomfortowej pozycji), wytrysk to efekt skoordynowanej pracy ilus miesni naraz, jak któres nie zatrybia w odpowiednim czasie, moze nic nie wyleciec.

Gość gość
ja 16-e ale mowia ze wygladam na 19-e a to chyba dlatego ze mam duze piersi

Gość gość
moj chłopak ma 19 lat, czesto owszem ma wytrysk, ale mam wrazenie ze za wszelka cene stara sie do niego nie dopuścić, i czasem ho po prostu nie ma...

Gość gość
Ja mam orgazmy bez wytrysku. Odjazd niesamowity!

Gość gość
mozna zrobić zeby do niego nie dopuscic, choc wymaga to siły i opanowania. :D

Gość gość
No fakt, trzeba troche potrenowac miesien kegla,ale za to miec kilka orgazmow w ciagu minuty, cudo.

Gość gość
raczej myslałem o powstrzymaniu wytrysku, anizeli o tych tantrycznych sztuczkach :) jakos nie bardzo umiem te polecenia odniesc do siebie, jak i to co konkretnie oni nazywaja orgazmem. Bo mi to wyglada na zwykłe "podchodzenie' na kilka razy. :D

Gość gość
Zapewniam cie,ze to jest orgazm. Trzeba wyczuc odpowiedni moment-kiedy zacisnac,a kiedy poluzowac miesien. Dzieki temu masz orgazm,a mimo to penis jest wciaz twardy i mozna zabawe kontynuowac. Jednak nie zawsze sie to udaje,a wtedy jest wytrysk wielkosci wodospadu :p

Gość gość
a skąd wiesz że nie miał wytrysku? loda mu robiłaś?

Gość gość
tak, chodzi mi o seks oralny ale i zwykly, poniewaz czasem zdarza się, że nic ze mnie nie "wyplywa" a przeciez to tam nie zostaje...

Gość gość
Jak dluzej go tam trzyma to moze I zostajr

Gość gość
hmm .. to nakłoń go raz, żeby np zwalił sobie w twojej obecności? Powiedz ze 'cię to podnieca" albo "zawsze chcialas popatrzec" i zobacz jak to wtedy bedzie wygladac? Jak wszystko zrobi sam, to wtedy powinno być jasne, w koncu sam wie co ma robić zeby dojść maksymalnie dobrze. A ty zobaczysz jak on się zachowuje podczas wytrysku ( i czy go ma).

Gość gość
moze tak zrobie, w sumie z chęcią to zobaczę :) najgorsze jest to, ze on jakby wstydzi sie o tym mówić...

Gość gość
czyli jeszcze tego nie widziałas? wstydzi się... no to sprawa jasna dosc - albo ten wstyd go hamuje (jest zdenerwowany i nie tryska) - albo ma faktycznie cos nie tak, i wstydzi się to ujawnic pogadaj z nim przedtem tak na luźno, ale drążąc ostroznie o co chodzi, rozładowujac atmosfere. Moze ma jakiegos bloka albo niemiłe przezycia? PS a on ciebie juz widzial w takiej sytuacji? Moze namów go na wspólną masturbację patrzac na siebie? to bardzo podniecajace.

Gość gość
*patrząc na siebie nawzajem - mialo byc

Gość gość
ja nie widzialam nigdy jego ani on mnie, raczej robimy to tak ze ja pieszcze jego a on mnie jednoczesnie, i wtedy fakt zdarza mu sie miec wytrysk co bardzo go peszy, nigdy go o to nie pytalam, dopiero od niedawna zaczelam sie nad tym zastanawiać.

Gość gość
a, czyli jednak dochodzic (fizycznie) moze, czyli ze z budową fizyczna i funkcjonowaniem wygląda ze jest ok czyli zostaje jakis blok psychiczny. cóz, rozkręcaj go bardziej, na wszystkie sposoby jak sie da, np te które napisalem wyzej... jezeli to debiutant, to musi sie rozkręcic,a twoja rola jest w tym pomóc pewnie nie jest mu łatwo pokazywac najbardziej intymny moment, cos co dotychczas robil tylko w pojedynkę Myslę ze ta wzajemna masturbacja naprzeciw siebie bylaby tu najlepszym "kopem do przodu" - musisz go jakos zachęcic, a dla kazdego faceta taka mozliwosc byłaby potężna zachętą. ;)

Gość gość
dzieki za rady, to chyba dobry pomysl, wyjedzamy teraz na pare dni sami, postaram sie cos dla niego zrobic, dzieki ;)

Gość gość
napisz jakie wyniki miłego wyjazdu :)