Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra żali mi się, że jej chłopak nie uważa jej za dobrą matkę

Polecane posty

Gość gość

Dwa miesiące temu urodziła im się śliczna córeczka. Moja siostra jest w tej kruszynce zakochana i chciałaby robic jak najwięcej przy niej a jej chłopak we wszystkim ją wyrecza. Dosłownie nie pozwala jej przebrac dziecka, bo uważa że zrobi to lepiej. Nawet przy karmieniu asystuje, daje jej wyczytane wskazówki w ksiązkach, w nocy wstaje do dziecka zamiast niej i próbuje ją od dziecka odciągnąc. Siostra jest załamana a ja nie wiem jak jej pomóc, bo jej facet rzeczywiście zachowuje się zaborczo:(

Gość gość
dałabym królestwo za takiego faceta kiedyś

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. Ja też z początku myślałam, że to dobrze, że się chłopak tak zaangażował w rodzicielstwo ale moja siostra prawie płacze i narzeka, że on traktuje ją jak złą matkę. Według niego wszystko zrobi najlepiej, począwszy od przewinięcia, po uspanie i zaspiewanie kołysanki i wstanie w nocy. Tak jak mówiłam nawet przy karmieniu ją poprawiał! Moja siostra jest smutna i martwi się, że nie sprawdza się w roli matki a ja nie wiem co o tym myslec. Czy to ona przesadza czy nie? Jak sadzicie? Oboje są bardzo młodzi i dziecko było nieplanowane. Siostra ma 23 lata a chłopak 25. Nie są nawet narzeczeństwem ale są ze sobą od trzech lat i naprawdę stanowią udaną parę z mojego punktu widzenia.