Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motheracja

czy są tu jacyś bankierzy?

Polecane posty

wolicie zebym wybił wam kły czy połamał zebra? Osobiscie wolałbym zebra bo na licowki was pewnie stać. Gnębi mnie ten dylemat bo jednak fruwajace w strugach krwi zeby maja niezapomniany urok. Ale musze kierować sie logika nie emocjami. Cholera. Moze po prostu was zatłuke kompleksowo. Co do żeber to nazrcie sie ketonali niuchniecie koki i tak jakby nic sie nie stało. Nawet efektu wizualnego nie będzie. Chyba po prostu powyrywam wam nogi z dup. W kazdym razie cos sie wymyśli

tylko nie podłogowa nie bulwersuj się nie chodzi mi o pionki twojego pokroju. Ty i tak juz masz przejebane:D

to tylko awatar słonko. Nabiera sensu w połączeniu z nickiem. Wracając do tematu nie mam do ciebie pretensji ty nawet nie masz swiadomosci dla kogo pracujesz i jk to funkcjonuje. To tak jakbym psy esesmanow wzywał od faszystów. Spokój sie juz jutro musisz wcisnąć kilka zyebanych kredytow paru naiwniakom bo inaczej spadnie ci standard życia. Idz spac i popros tu kogoś dorosłego

Najlepiej dyrektora działu windykacji. Ten już ma jakaś szczątkówa wiedzę a nie jak ty regularne pranie mozgu. Takiemu mogę już jednego mleczak wypiertolic bez wyrzutów sumienia

serio pochodzisz z hiszpani? No tam bankowcy odnoszą niebywałe sukcesy. Przyjechałas tu szkolić lokalne kadry w korumpowaniu władzy?

idz stad źałosną cpunko. Asz cos współ ego z bankowością Oprócz tego ze sprzedajesz dupe za towar? To wykurwiaj stad w podskokach

Gość gość
bankierzy są i właśnie okradają twoje konto

musiałem na koniec dnia trafić na idiotke. No nic . Spadam nie będę się gryzł z przyszła podopieczna monaru na głodzie. Gość nie bardzo maja mi co ukraść co mnie Zresztą niezmiernie raduje.

proponuje żebyś jeszcze wiecej o tym pierdoliła. Zara do ciebie wpadną koledzy w niebieskim zrobic kipisz na chacie debilko.

No ale widocznie to dla ciebie sprawa ambicjonana ze jak otym trabisz na lewo i prawo. Wskazuje to na ostatnia faze uzależnienia. Niedługo wpadniesz jak tak bedziesz kłpała dziobem i wyladujesz co najmniej w monarze. Zycze powodzenia i nie jaraj tyle bo ci sie mozg uwedził

spadam bo jeszcze mnie odwiedza a Ostatnio jestem nerwowy i mogłoby sie skończyć jakas eksplozja gazu. Dobranoc uzależnieni od zieleni....roślinnej i papierowej