Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poziomka9107

Czemu podobam się tylko Arabom?

Polecane posty

Gość Poziomka9107

Witajcie. Gdziekolwiek nie wyjdę podrywają mnie sami obcokrajowcy, najcześciej Arabowie. Oczywiście uświadamiam ich, że nic z tego nie będzie bo nie zamierzam spotykać się żadnym z nich, ale pomimo tego próbują mnie namówić na spotkanie i łatwo nie odpuszczają. Nie wiem czy jakaś cecha u mnie ich szczególnie przyciąga bo jeśli chodzi o mój wygląd to raczej nie powinnam być dla nich atrakcyjna z powodu ciemnych włosów i takich samych oczu, wiadomo, że u siebie mają podobny typ urody. Nigdy nie mogę poznać normalnej osoby, najlepiej rodaka, a nie znowu Tunezyczyka, Turka czy Chińczyka. Wiadomo, że takie znajomości nie rokują. Już odechciało mi się weekendowych wyjść na miasto bo z góry wiem jak to będzie wyglądać. Polacy się gdzieś schowali albo wszyscy fajni są już dawno zajęci. Dodam, uprzedzając złośliwe komentarze, że nie jestem kaszalotem i nie ważę stu kilo oraz nie ubieram się wyzywająco prowokując wszystkich dookoła.

Gość gość
może chodzisz do złych miejsc

Gość Poziomka9107
Nie, chodzę tam gdzie wszyscy, w klubach są różni ludzie, ale tacy do mnie podchodzą...ech

Po mojemu nie powinnaś im odmawiać. Masz semicki wygląd, więc powinnaś spotykać się tylko z Semitami...

Gość Poziomka9107
Przecież Polacy też mają ciemne włosy, co ty wygadujesz. Dla ciebie prawdziwy Polak/Polka to tylko z blond włosami i niebieskimi oczami?

Polay są wykundleni, dlatego są słabym narodem. Wszyscy nimi poniewierają od wieków... Poucz się historii, a dowiesz się, że czystość rasowa jest w cenie. Dlatego Ariowie powinni się wiązać z Ariami, Semici, z Semitami, Azjaci z Azjatami...

Jak nie chcesz się wiązać z muzułmaninem, to sobie znajdź semitę chrześcijanina. Takich pełno w Iraku, czy Palestynie...

Gość Poziomka9107
Znam historię. Ty również możesz być nieczysty rasowo. Ludzie od wieków się ze sobą mieszają i nie możesz tego zmienić. Poza tym myślałam, że Arabów i innych bardziej będą kręcić blondynki bo tego u nich nie ma.

Gość lanser
arabom z biednych krajow sie kazda europejka podoba.

Gość Poziomka9107
podobnym sobie, czyli jakim? to chyba u ciebie jest porblem z tolerancją, teksty o czystości rasowej wskazują na wiadome ugrupowanie

Gość gość
Mnie kiedyś otoczyła grupa Arabów w sklepie i zaczęli głośno komentować :O musiałam przed nimi wręcz uciekać bo byli bardzo natrętni. Podobno to dlatego ze jestem bardzo blada :O

Gość Poziomka9107
poza tym nie piszczę z zadowolenia, że mi się to podoba, chciałabym znaleźć wreszcie kogoś normalnego, a nie takiego co za rok wróci do siebie a po drodze w****** kilka innych panienek

Gość Poziomka9107
W sumie by się zgadzało bo jestem blada. Mam chyba pecha :/

Gość Poziomka9107
ale ja nikogo nie chcę szukać, to oni mnie znajdują i są natrętni

Gość gość
Arabom podoba się Twoje obywatelstwo. To szczwane lisy. Taka prawda. Ufać proponuję tylko obcokrajowcom z Unii (Francuzom, Włochom, Niemcom, Anglikom itd) Wszelkie arabstwo trzymać na dystans. Kto wie ilu al-kaidowców kręci się wśród nich. Podstawowym zadaniem terrorysty to wtopić się w otoczenie i czekać na rozkaz. Potrafią się tak kamuflować przez 10-20lat.

Gość Poziomka9107
Tylko, że większość z nich ma już prawo do pobytu w Polsce.

Gość JT83
Nie zagadują bo jesteś ładna i od kilku takich ładnych dostali już kosza. Kilka razy już do takich brunetek zagadywałem i taki wał.

Gość JT83
...i jeszcze jedno - na pewno kłamiesz z tym że nikt nie podchodzi, dajesz po prostu kosza a później głupoty piszesz w necie że cię nikt nie chce

Gość Poziomka9107
Polacy potrafią tyklo stać w kącie pić piwo. A jak już ledwo zatańczą (pomijam kwestję poczucia rytmu), to z wielkim żalem i poświęceniem postawią kobiecie drinka. Wstydzą się podejść i nie potrafią rozmawiać z kobietami.

Gość JT83
To bierz sobie obcokrajowca i tyle. Niech dla ciebie tańczy, niech ci stawia tyle słodkich drinków ile sobie zażyczysz, byle nie piwo, i niech gada z tobą o czymkolwiek pod warunkiem że to będą zakupy albo nowy odcinek "Na wspólnej". Ciekawostki historyczno-podróżnicze pomińmy a i najlepsze interpretacje Bacha też - wszak nudne

A gdzie ty bywasz, że spotykasz tych samych arabów? W schronisku dla uchodźców?:D Temat pachnie mi ściemą, jak nic . . .

Gość Poziomka9107
Nie interesują mnie telenowele ani inne głupoty. Nie mam szczęścia, może dlatego, że jestem chyba zbyt spokojna, nieśmiała i chyba dlatego nikt normalny nie zwraca na mnie uwagi, widocznie wy wolicie te bardziej efektowne dziewczyny i za takimi się uganiacie, a potem narzekacie, że was zdradzają albo mają was w d***e.

Gość JT83
Jednak myślę że wciskasz kit. Znałem jedną spokojną szatynkę i drugą niespokojną blondynkę do których uderzałem a potem chodziły jedna po drugiej z tym samym gościem i żadnej z nich to nie przeszkadzało. Jakiś sport uprawiasz poza łażeniem po dyskotekach?

Gość Poziomka9107
Tak biegam i pływam

Gość JT83
Wyszła trochę ze mnie frustracja. Dobra, a ilu "naszych" odesłałaś z kwitkiem gdy do ciebie zagadali?

Gość gość
To gdzie tych arabów poznajesz,gdzie Ty mieszkasz?

Gość gość
Przeciez pisała ze Polacy sie nia nie interesuja:PA poza tym ja też jestem blada ale zaden Arab mnie jeszcze nigdy nie podrywał:PWidocznie taka brzydka jestem albo dlatego bo mieszkam w miescie gdzie nie ma Arabów,tylko chińczyci czasami.Jak ktos wyżej napisał chodzi im o obywatelstwo,nie ważne jak wygladasz wazne ze Ty masz obywatelstwo.

Gość Poziomka9107
Jak jestem na imprezie to zero, bo oni w ogóle do mnie nie podchodzą. Podchodzą za to do mojej koleżanki, ale też nie tak często. Spotykałam się kiedyś z jednym Polakiem to po jakimś czasie okazało się, że ma dziewcznę, która go olewała i czuł, że z ni zerwie to szykował sobie plan B ze mną :/