Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poziomka9107

Czemu podobam się tylko Arabom?

Polecane posty

Gość gość
Ja wogóle nie chodzę na imprezy ale nie wierze że nawet na imprezie gdzie polowa facetów jest pijanych i nikt do Ciebie nie podchodzi,skoro taka paskuda jak ja czasami jest podrywana przez pijaczków to nie wierze że do Ciebie nikt nie zagaduje.

Gość JT83
" Spotykałam się kiedyś z jednym Polakiem to po jakimś czasie okazało się, że ma dziewczynę, która go olewała i czuł, że z ni zerwie to szykował sobie plan B ze mną :/". Myślisz że miałaś źle ? To obczaj to:http://my.mail.ru/mail/elona_05/. Brunetka pierwsza z prawej to Elona - pomagałem jej z polskim przez z góry 4 miesiące ucząc polskiego bo chciała studiować w Polsce i myślałem że coś z tego wyjdzie a tu zonk :-P - ma chłopa. Kontaktu nie zerwałem, ale od tamtej pory jestem ostrożny i was zlewam :-). Mógłbym prosić cię o dostęp do skype`a albo maila ale i tak byś mnie olała, podobnie na ulicy

Gość gość
A po co wstawiłeś jej zdjecie?

Gość JT83
"A po co wstawiłeś jej zdjecie?" A ktoś by uwierzył w taką historię że nagle na twój profil na youtube pisze jakaś dziewczyna z polskim pochodzeniem z Kazachstanu? Ja uważam że Polacy powinni sobie pomagać. Jak pisałem - nadal mamy kontakt, ona studiuje w Polsce. Cholerni Niemcy sprowadzili swoich z ZSRR a my ich olewamy. A tę historię znacie: https://www.youtube.com/watch?v=UGWxPdRihFg

Gość Poziomka9107
To zależy od twojego zachowania. Jeśli ktoś by już do mnie podszedł to ma zazwyczaj bluzy z kapturem i odpowiedni poziom intelektulany, który mnie kompletnie nie interesuje. Zazwyczaj Polacy podchodzą do mojej koleżanki, małej blondynki.

Gość JT83
A właśnie - skąd wracasz? Pod innym postem napisałaś że nie lubisz polskiej zaściankowości, obłudy, zazdrości itd. Za granicą też super nie jest. Jak lubisz dobre filmy to zobacz ten Malmhaus / Metalhead. Teraz oglądam. Islandia, ale Norwedzy na punkcie metalu mają jeszcze większego świra. Ponoć ich minister kultury promuje tą muzyką kraj :-)

Gość Poziomka9107
Z Francji. Było mi tam dobrze i nie narzekałam. Niedługo jak wszystko pójdzie dobrze to znowu wyjadę, poszukać lepszego życia. Może zorientuję się jakie warunki panują w Norwegii, chociaż nie jestem pewna czy warunki pogodowe mi będą odpowiadać.

Gość JT83
Jak byłem na bezrobociu to w ogonku spotkałem dziewczynę co była we Francji i wróciła bo myślała że będzie lepiej a tu taki wał :-). Nasi politycy nie mają wizji rozwoju kraju na okres dłuższy niż jedna kadencja - 4 lata. Napiszę tak - jak wspomniałem o tej dziewczynie z Kazachstanu to było to prawdą i nie żartowałem, tylko dla niej Polska to jest zachód i z początku uważała że tu jest pięknie itd., ale wybiłem jej to z głowy i radziłem by się uczyła - najlepiej niemieckiego i uciekała. Jeśli masz taką możliwość to zjeżdżaj jak najdalej bo w 2020 roku kończą się pieniądze unijne i ten kraj zdechnie bo starym na nim nie zależy a młodzi nie mają już sił by walczyć. 3maj się :-)

Gość Poziomka9107
A Ty też wyjeżdżasz? ;) Niedługo nikt tutaj nie zostanie, oprócz starych no i może tych co nie znają języków i nie potrafią sobie w życiu dać rady.

Gość JT83
Myślę nad przekwalifikowaniem. Najlepszy zawód to taki który jest uniwersalny na całym Świecie. Brat jest lekarzem więc może jechać gdzie chce, za to na mnie czeka prawdziwy Armageddon. Zastanawiam się nad ACCA, CFA, ewentualnie jakieś kursy pod Microsoft. Osobiście uważam że Polska jest pięknym krajem, ale nie daje szansy ludziom którzy chcieliby coś osiągnąć. P.S. w marcu, może kwietniu radziłem tej koleżance z Kazachstanu by omijała terytorium Ukrainy i we wtorek - 3 dni przed lotem MH-17 - odleciała do Kazachstanu przez Moskwę. Inna sprawa że jej rodzice liczą się ze zdaniem moim i mojego taty. Nawet nie wiesz jak tam ludzie mają sprane mózgi