Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonazmiłości

Jest godzina 1:47 siedząc przy lampce wina....

Polecane posty

Gość szalonazmiłości

słysząc w tle piosenke Pink Floyd-High hopes, rozmyślam o mojej miłości. Miłości nie spełnionej, miłości prawdziwej, można nazwać ją szaloną. Tak, własnie tak sie czuję-szalona z teskonty za jego ramionami, ustami za jego zapachem który wypełniał cały pokój. Dzień w dzień zastanawiam się co robi w tej chwili, jak sie dzis czuje czy skończył czytać książke którą juz trzy razy zaczynał i nigdy jej nie skończył. A moze własnie ją czyta ? Dlaczego nie moge wziąć zwyczajnie telefonu i ..... zadzwonic do niego. Nie mogę tego zrobić.... on, on nie nie nie cieżko jest mi to napisać a co dopiero wykrzyczec ale tutaj moge , o tak moge i powiem to ON MA ŻONĘ i dzieci i napewno nie wspomina czasów kiedy ja i on byliśmy razem, wolni beztroscy i zakochani w sobie. Przynajmniej mi się tak wydawało ze mnie kocha. Dlaczego on szybko ułożył sobie życie beze mnie a ja nie potrafie ułożyć życia bez niego? Czy tak bedzie juz do konca? czy ja noc w noc bede wracac do przeszłości aby na chwile byc w jego objęciach i poczuc ten dreszczyk emocji na mojej skórze? Tyle znaków zapytania i żadnej odpowiedzi. Czuję sie wzgadzona,samotna i niepotrzebna. Moje pierwsza a zarazem ostatnia? miłość?

Gość gość
smutne :/ Miłość to piękne uczucie ale tylko wtedy gdy jest odwzajemniona

Gość pinia556
tej przy piosence Floydów bierze mnie na rozmyślanie nad róznymi przykrymi sytuacjami z mojego zycia.

Gość gość
jest źle ze mną też

Gość gość
Kolejny problem z facetem ehh....... smutno mi