Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Czesc, mam pewien Problem. Otoz moj ostatni okres pojawil sie w sumie punktualnie ale trwal tylko 2 dni bardzo lekkie krwawienie a potem 2 dni brudzenia (rano do popoludnia a potem cisza do nast. dnia rano). Temperatura spadla 3 kreski w dol pierwszego dnia a od nast. wzrosla i utrzymuje sie caly czas powyzej 37. W 3 dniu mialam wieczorem straszy ból jajnika. Teraz pare dni po jest mi slabo piersi bola juz 2 tyg. Staranka byly. Ból podbrzusza mam nie mocny ale taki ciagnacy. No i zaczely mi wyskakiwac pyszcze ktorych w sumie nie mialam czasem tylko jakis jeden przed terminem miesiaczki. Teraz dopiero teraz wyskakuja. Test robilam popoludniu w czasie plamienia i wyszedl negatywny. Czytalam ze jak w moczu bedzie troche krwi to moze pokazac falszywy wynik. Jak myslicie - mam jakies zabuzenia czy moze jednak ciaza? Dziekuje za odp.

Gość gość
No kurcze, powiedziałabym ci, ale niestety musiałam szklaną kulę oddać do polerowania, bo miała zarysowania. Ale może jakbyś wstawiła zdjęcie fusów po porannej kawie, to coś by się dało powiedzieć.