Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dollyblack

odchudzanie ekspresowe.

Polecane posty

Gość dollyblack

Mam pytania mianowicie: Od paru dni próbuje schudnac na razie nie waze sie ani Nie mierze wykonuje dodatkowo lekkie ćwiczenia zważywszy na to ze mam aktualnie okres. Mam 165 cm wzrostu i waze 54 kg. Czy bylaby możliwość zejścia z wagi 5kg chociaż do końca wakacji ? Wiem czesu jest malo ale zależy mi na tym. I czy te 5 kg poprawiloby mój wygląd? Jakie diety i ćwiczenia dalaby mi taki efekt . Wiadomo diety nie zdrowe bo szybkie odchudzanie takie jest, ale proszę przynknac na to oko. Dodatkowo chce zapytać ilr czasu trwa wyrabianie"pupy" jakimi ćwiczeniami i po jakim czasie widać duże efekty? Pozdrawiam

Gość bomba katayahan z
wsadz sobie petarde w d**e i odpal schudniesz ekspresowo

Gość dollyblack
Tak jak myslalam, chamstwo i nic więcej. I stul proszę buzie zakopleksiona swinko

Gość gość
jak sie tylo latami , to nie ma na colizcyc ze sie expresowo schudnie, bo potem jojo sie podwoi lepeij pomalu, malymi kroczkamai

Gość fitpomoc
heej :) no do konca wakacji z 5 kg to nie wiem czy jest mozliwe, ale na pewno cos da się zrobic :) musisz wprowadzic diete redukcyjna, tzn obliczyc dzienne zapotrzebowanie kaloryczne i odjac od tego okolo 300 kcal, dodatkowo wprowadzic regularne cwiczenia po okolo 30 minut dziennie minimum 3razy w tygodniu i przejsc na zasady zdrowego i aktywnego zycia. jesli mialabys jakies pytania to zapraszam na moj profil na ask fm i na blogspocie moj nick to fitpomoc

Gość gość
dolly black nie jestem zakmpleksiona swinka w przeciewienstwie do ciebie tlusta desperatko :-D:-D a terazz petarda w d**e macioro i odpalaj

Gość gość
Spróbuj diety 1200 kalorii. Polecą 2-3 kg. Co ważne, jeżeli wyprowadzisz się z diety- polecą na stałe.

Gość gośćOlgga
Ja polecam oryginalne przepisy i ich diety - są super smaczne i skuteczne sie pozbywa kg na dłużej.

Gość gość
Ja ostatnio zaczęłam biegać, jem ostatni posiłek o 18, dodatkowo piję AquaSlim i kilogramy lecą :)