Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gruba123

Mam wrażenie że sąsiedzi mnie obgadują

Polecane posty

gość dziś cholera znalazł mnie musi być jakiś detektyw!!! kafeidiotka matematyczka dobre.

Gość gość
Gruba zakłamana świnio, przestań kłamać. Nie przeszkadza mi, że ktoś jest gruby, ale że kłamie. Wiadomo, że nie tyje się z powietrza. W Oświęcimiu grubych nie było. Po co tak kłamać? Raz dwa bym cię świnio odchudził. Lubisz żreć jak dzika świnia, to jesteś grubą i śmierdzącą babą. Po co to chodzić i kłamać, że jesteś gruba, bo się powietrza nałykałaś.

o znowuż jakiś ideał "Gruba zakłamana świnio, przestań kłamać" , "Raz dwa bym cię świnio odchudził" pięknie nic dodać nic ująć, gruba jestem ale nie śmierdząca bez przesady.

Wiem słyszałam ale amfetamina zmienia ludzi, tzn. osobowość i zachowanie a ja jestem luzacka a nie jakiś robot zaprogramowany no i niszczy się organizm od chemi.

Gość poziom02
ile ważysz ? pasztecie, locho

Gość gość
Napisalam autorce o badaniach i się autorka nie zainteresowała :-/. Czyli autorce tak naprawdę nie zależy. Jak się okaże że jednak autorko jestes na coś chora, to ty możesz nic nie jesc, a i tak nie schudniesz. Czy piwo zdrowe. Nie, jeśli jest w ilości 6 butelek tygodniowo.

Idę z psiakiem na spacer a cha a czy zdrowo jeść same np. kanapki z białym chlebem do tego pomidor, ser żółty krojona szynka chuda bez żadnych zup same tylko kanapki, albo na odwrót same zupy typu pomidorowa, ogórkowa.

gość dziś przepraszam może przegapiłam post ktoś już się pytał mnie o wyniki to odpisałam że miałam na tarczycę,cukrzycę wyszły negatywne.

Gość poziom02
idź pasztetowa biegać idź salcesoniaro

Kurwa ale jej pojechaliście po rajtuzach dziewucha na pewno poszła po kubeł lodów manhattan na osłode z otuchą:)

Gość gość
jesteś lesbą?

Dziewuch sie na pewno poryczała zalozyla topik a tu jeb z grubej rury sprawdziłem jej profil i jeszcze dojdzie jej łlatka les i pytania czemu nie lubi ssać itp.