Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liotaaa

Co myślicie o rzadko występujących imionach?

Polecane posty

Gość liotaaa

Wiem, że teraz same Amelki, Julki, Maję, Zuzię itp. itd. A co myślicie o imionach, które już są od lat, ale rzadko występują, a w przedszkolach prawie wcale się nie powtarzają? Np. Anita, Aneta, Marlena, Aniela, Jowita, Róża, Karolina, Kamila, Iwona?- to tylko przykłady, ale ogólnie szukam czegoś malo popularnego, rzadko nadawanego w obecnych czasach. Wymieniam tylko imienia dla dziewczynek, bo dla chłopców podoba mi się tak mało imion, że szybciej się zdecyduję i bez względu na to czy jest popularne, czy nie raczej byłby Leon. Na razie nie znamy płci, ale ze wszystkich sił celowalam w dziewczynkę:-)

anita,aneta,marlena,karolina,kamila u mnie bardzo popularne u małych dzieci. Postaw na Różę nie znam żadnej.

Gość gość
Nie znam żadnej małej Anity. Chciałam tak nazwać córkę :) ale musiałam pojsc na kompromis

Gość gość
Że krzywdzisz w ten spodób dziecko i dzieci będą się z niego naśmiewywać. U nas rodzinie jest mała melania i to dziecko nie będzie miało życia.

Gość straszny_kocur
gdybym miała drugiego syna to byłby Leon. Będzie córka - brałam pod uwagę Anielę, ale została Iga.