Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o ludziach piszacych na kafeterii?

Polecane posty

Gość gość

Szczerze.

myśle że każdy trafia tu z innego powodu i chociaż ja nie wrzucam ludzi do jednego worka uważam jednak że wszyscy tutaj są do sb podobnie_mają na celu odreagować swoje stresy upokarzając i naśmiewając się z innych.

Gość gość
Zgadzam sie. Najbardziej kobiety upokazaja prawiczkow. Az jad splywa po monitorach.

Przeróżne typy tutaj siedzą. Nie można tych wszystkich ludzi równać do jednego. Nie da się. Co myślę? W zależności jak człowiek ze mną rozmawia.

Gość gość
90 % ludzi wyrzuca tu swoje frustracje dobryzajac innym, sa to ludzie zakomplesieni, sfrustrowani, ktorych zycie sie nie uklada i wine zwalaja za to na innych - odsylam do tematow typowych na kafe, ktore sie powielaja od lat

Gość gość
najwiecej tu zakompleksionych prawikow ktorzy swoje kompleksy przerzucaja na kobiety

Gość gość
polowa ludzi traktuje kafe jak zabicie czasu z nudow i wypisuje bzdury badz hejtuje, a polowa to ludzie z problemami ze soba, ktorzy boja/wstydza sie porozmawiac o swoich problemach z innymi i oni nawet hejty traktuja powaznie, tacy ludzie musza byc mega nieszczesliwi, bo nie maja dystansu do zycia i wszystkiego co wymysla ludzie. mysle ze takim ludziom chyba trzeba pomoc ale nie przez forum, bo nie umieja zyc

Gość gość
hejty, tepota, ludzi puści i nudni jakby wszyscy, którzy przychodzą do lub oglądają "Rozmowy w toku" nie wiem dlaczego niby pozwalać na jakieś głupawe odzywki, chamstwo itp. w realu bym nie pozwalała ale po kafe błąkają się ludzie, którym się nudzi i to prości, bardzo prości ludzie

Gość gość
ludzie są prości a ja jestem krzywa

Gość szarik na 102
Powiedziała co wiedziała! Lampucera,ale mała. Szczeka o poziomie,ale zniża się w pionie... Trzymaj fason!

Gość tata szarika
Ja się bawię! Najczęściej sam ze sobą,czasem lepsze to niż lizanie jajek. A jak liżę to tylko swoje!

Gość gość
kafeteria bardzo upadla ostatnimi czasami.Odnosze wrazenie, ze malo jest w ludziach empatii , proby zrozumienia i checi pomocy. Szkoda , bo wiele osob chetnie skorzystaloby z wymiany pogladow , innej perspektywy spojrzenia na problem . Nie wszyscy chca , moga , maja mozliwosc skorzystania z profesjonalisty .