Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem w 26 tygodniu, to moja pierwsza ciaza. Od dwoch dni czuje znikome ruchy dziecka, musze sie naprawde skupic zeby cokolwiek wyczuc na lezaco. Nic nie daje pobudzenie go, ani slodycze ani ruszanie brzuchem, nic. Wczesniej maly sie krecil kopal przewracal, dzien w dzien. Czy tez mialyscie tak dziewczyny? Probuje sie uspokoic...

Gość gość
Idz do lekarza anie na kafe temat zakladasz kobieto co my Ci mamy innego poradzic? Zglos sie na izbe przyjec jak dzis Twoj lekarz Cie nie przyjmie

Gość gość
Zawsze możesz iść do szpitala na ktg :)

Gość gość
mnie sie tez czesto wydawalo ze slabo czuje dziecko, bo albo spalo dlugo, albo bylo tak ulozone ze nie kopalo bezposdrednio w powloki brzuszne, ale zawsze jak go prawie nie czula dluzszy czas jechalam do szpitala na pol godzinki podlaczyc sie pod ktg. nikt cie tam za to nie zabije jak pojedziesz i powiesz ze nie czujesz dziecka

Gość gość
Dziekuje za odp, ktos jeszcze cos wie na ten temat?

Gość gość
Mój synek tak ma, że czasem przez 3-4 dnie prawie wcale się nie rusza, lub odrobinkę, a potem dzień i noc całą balanguje, że aż mi niedobrze i nie mogę spać. Może Twoje dziecko ma podobnie?

Gość gość
Dzisiaj juz sie normalnie rusza, bylam u ginekologa wszystko jest ok, dziekuje dziewczynom ktore potrafily normalnie odpowiedziec na moje pytanie :) pozdrawiam

Gość silliaa
Mi polecali na pobudzenie dziecka sok pomarańczowy.