Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubranka dla dzieci z primarku

Polecane posty

Gość gość

mam do was drogie kafeterianki pytanko odnośnie ubranek z primarka czy warto kupić czy lepiej sobie odpuścić. bo lecimy do brata w odwiedziny i bratowa wpomniała że zabierze nas do primarku bo warto tam dzieciaki obkupić i że ona większość rzeczy tam kupuje. gdy zapytałam o jakość odparła, że najgorsze nie są ale zdarza się że ubranko się szybko spierze i rozciągnie ale to tylko w przypadku tych najtańszych. co do ceny podała przykładowo 7-pak body za 8 euro, podobno są nienajgorsze, komplety legginsy + bluzka z długim rękawem 6 euro, rajstopki 3 pary 4 euro. koszulki 1-2 euro. podobno że jak pierze się zgodnie z metką to dziecko długo pochodzi. co myślicie o tym, te które miały do czynienia

Gość gość
Ja jestem zadowolona z primarkowych ubranek.

Gość gość
Już nigdy nie kupię niczego z primarku Wierz mi że to szjas za grosze rozciągający się po jednym praniu

a ja tam nie narzekam, dużo kupuje tam ubranek do przedszkola i jestem bardzo zadowolona. kupuje legginsy i bluzeczki, zapłacę parę euro i przynajmniej nie denerwuje się jak mała poplami czy dziurę zrobi. fakt, trzeba zwracać uwagę na zalecenia odnośnie prania. nie jest aż tak źle jesli się zwraca uwagę na jakość, dużo rzeczy po córce dałam kuzynce bo były w bardzo dobrym stanie. no i też to jest fajne ze duży wybór kolorów a nie tylko różowe czy fioletowe. tak że polecam. aha a te body, spiochy itd to to samo co w pl f&f

Gość gość
A ja uwazam ze primark ma siajtowskie ciuchy dla dzieci.Wole kupowac na wyprzedazach lepszych firm sieciowek takich jak H&M,Next,Cocodrillo itp.Kupilam w primarku pizamke dziecku fakt tania ,ale po paru praniach wygladala jak z lumpeksu.Kupilam tez pizamke lepszej firmy I drozsza w tym samym czasie I dziecko juz rok w niej chodzi setki razy prane I swietnie wyglada. Ja kupuje w primarku tylko spineczki ,gumeczki,skarpetki I dla siebie rajtuzy to sie oplaca .

Gość gość
Dostałam kilka ciuszków dla dziecka. Były bardzo ładne i nie zniszczyły się. Polecam.

Gość gość
lepiej unikaj tego typu sklepów. Tam ubrania mają słabej jakości, często wykonane ze sztucznych materiałów, o słabym wykończeniu. Aby dziecko dobrze się rozwijało i nie chorowało np. na alergię ważne są dobrej jakości ubranka. Ja kupuję mojemu dziecku ubranka w polskim sklepie http://www.artbaby.com.pl Wiem, że mogę im zaufać. Ubranka są bardzo ładnie, dobrze wykończone. Świetnie się piorą, nie mam do nich żadnych zastrzeżeń.

Gość gość
Ale wioska te artbaby Primark jak dla mnie bardzo fajne, na długo starczają i ładne.