Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiększanie ust

Polecane posty

Gość gość

Witam,bardzo proszę o pomoc 2tyg temu powiększyłam usta po wyjściu z gabinetu kuzynka ze znajomą stwierdziły że powinnam dołożyć jeszcze kwas na górną lewa strone lekarz tez potwierdził i dołozyl wszystko było potem ok opuchlizna wyszła potem wszystko schodziło tylko z tego miejsca gdzie dołozył kwas schodziło troche wolniej.....po 2 dniach było juz ok wczoraj tez nawet pomyślałam ze jeszcze troszkę pasuje dołozyc kwasu żeby były większe dziś wstaję a ja mam lewa górna stronę nabrzmiałą co mam robić bo masuje przykładam lód i do tej pory nic nie ustąpiło....napewno w poniedziałek pojadę do lekarza ale co mam teraz robić....prosze pomóżcie mi!!!!!!!

Gość Ada

Moje usta po zabiegu powiększenia wyglądają bardzo naturalnie, nie spodziewałam się tak dobrego efektu. Moje usta mają bardzo naturalny wygląd i sa bardzo ładnie powiększone. Zabieg trwa krótko i nie boli. Jak najbardziej polecam, efekt bardzo długo się utrzymuje. Zabieg robiłam w bardzo fajnej klinice i moge jak najbardziej polecić Klinikę Art. Derma Clinic w Rzeszowie

Gość Underworld88

Ada a czym miałas dokładnie powiększane te usta ? Bo właściwie co klinika to inaczej. Na różnych preparatach pracują. Ja zanim wybrałam się już tak na zabieg, będą po pierwszej konsultacji, dowiedziałam się ze takim bardzo dobry preparatem jest Restylane glownie ze względu na bezpieczeństwo i efekty. Zdecydowałam się i bylo warto 😉

Gość Malwinka

Ja powiększałam usta w Care Medica w Gdyni. Pełen profesjonalizm i co najważniejsze zabieg ten wykonywał lekarz. W dzisiejszych czasach to bardzo ważne.

Gość Aneta D

Też w Trójmieście miałam powiększane usta, tylko że ja np miałam je powiększane w klinice Dobosz, kwasem Restylane. Ja nic nie musiałam dokładać, bo po prostu miałam 1ml na całe usta

Gość Aneta D

Teraz nareszcie mogę pracować w wyższej stawce

Gość Anna

Powiększanie ust jak najbardziej moge polecic, zabieg jest bezbolesny , a efekty daje niesamowite , które sa już widoczne całkowicie po 4 dniach od zabiegu. Usta nabierają ładnego kształtu. Zabieg robiłam w Nuvu estetic w Krakowie, super personel tam mają i świetnie robią.