Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo lubicie krytykowac wszystkie imiona

Polecane posty

Gość gość

Ciekawe wiec jak maja na imie wasze dzieci albo jakie wam sie imiona podobaja

Gość gość
wcale nie wszystkie

Gość gość
moje dziecko ma na imię Igorek

Gość gość
nie rozumiem tej mody na Igorki, to imię jest według mnie tragiczne, takie ruskie...

Gość gość
Ja nie krytykuje imion. Wiadomo jedne podobają mi się bardziej, drugie mniej. Moja córka nazywa się Gabriella, imie jakoś strasznie mi się nie podoba ale tak nazywała się jej babcia której nigdy nie pozna. Dla mnie ta kobieta była wyjątkowa i chciałam żeby moja córka coś od niej miała. Pewnie to głupota ale ja już tak mam. Syn ma na imię Igor, to z kolei imię też bardzo dla mnie ważne, a najmłodsza córka Nikoletta. Te 3 imiona coś dla mnie i dla mojego męża znaczą i tak chcieliśmy nazwać dzieci. Każde imie ma coś do siebie. Mi podobają się imiona rosyjskie np Ksenia ale wiem że nie każdemu. Mam 5 letniego sąsiada Teodora i z początku uważałam, że to krzywdzące dla dziecka a teraz uważam że jest bardzo ładne i można skrócić do Teo

Gość gość
dlatego też moje dziecko ma tak na imie a nie twoje!

Gość gość
Moje na pewno skrytykuja bo nasz synuś będzie miał na imię Lennox :) choć wielu ludziom bardzo się podoba ( dziecko za pół roku wyjeżdża na stałe do Anglii)

Gość gość
Mi Igor się tak sobie podobał ale mam do imienia sentyment. A z resztą mój syn ma 18 więc wtedy raczej nie było takiej mody

Gość gość
To zostawię bez komentarza co tu przeczytalam. Moj synek to jas dlatego ze ur sie i zmarl w rocznice smierci Jana Pawla 2. Podoba mi się imie Blazej. Imie Igor podoba mi sie tylko ze w tym roku ur 6Igorow w tym 4mieszka tu gdzie ja co dom Igor. Podobało mi sie Ignacy , mialam takiego pradziadka. I moj maz tez;) Kto wie moze kiedyś