Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

warto jechac nad morze jak jest 20 stopni??

Polecane posty

Gość gość

tj w temacie . wycieczka z dziecmi warto wogole?

Gość gość
ja jadę w przyszłą środę do władysławowa, prognozy są marne, 19-20 stopni ale mam nadzieję, że troszkę poświeci słońce i będzie jednak cieplej także warto jechać

Gość gość
myślisz ze uda się wykapc w te 19-20 stopni?

Gość gość
miałam jechać z chłopakiem ale w taką pogodę zrezygnowałam, moim zdaniem szkoda kasy jak nawet nie poopalamy się ani nie poleżymy na plaży

Gość gość
Moim zdaniem warto dla zdrowia, zwłaszcza jeśli dzieci są alergikami. Jest więcej jodu niż w upalne dni.

Gość gość
autorka--chodzi o to czy się tam nie zanudza.

Gość gość
ja jestem hardkorem więc bym sie wykapała :D na opalaniu mi nie zależy bo nie lubię się smażyć na plaży :D zawsze można zapewnić inne atrakcje - przepłynąć się statkiem, zwiedzić westerplatte, oceanarium w gdyni (zależy do jakiej miejscowości jedziecie nad morzem), starówkę w gdańsku - jest piękna. można też wybrać się do aquaparku bo jest nad morzem, wiem, ze może głupie kąpać się w aquaparku jak się jest nad morzem, ale tam masz jacuzzi, saunę itd. wystarczy ruszyć głową i coś się wymyśli :) lepsze to niż siedzenie w domu.

Gość gość
Dzieci się w taką pogodę wynudzą po wsze czasy. Lepiej zabrać je gdzieś na wycieczkę. Do Jura Parku, albo na żagle :)

Gość gość
Też mi się wydaje, że wyjazd nad morze w taką pogodę mija się z celem. Przewieje Was tylko i po co? Lepiej zapewnij dzieciom aktywny wypoczynek w wakacje. Wycieczki edukacyjne są jednym z lepszych pomysłów.

Gość gość
Zawsze warto pojechać nad morze szczególnie z dziećmi z powodu jodu. Przecież pobyt nad morzem to nie jest jedynie nudne opalanie! Można budować z piachu spacerować i jest wiele innych atrakcji

Gość gość
a co to za frajda wleźć do lodowatej wody wśród wyjącego wichru? jeśli chcesz jechać żeby połazić, pooddychać jodem to warto, jeśli smażyć się na brudnej plaży i wejść do lodowatej wody po kostki to odradzam.

Gość gość
Ja nienawidze polskiego morza latem. Woda zimna pelno ludzi brrrr. Kocham za to baltyk jesienia zima i wczesna wiosna. Ja bym pojechala ale to ja.

Gość gość121212
To zalezy ile dzieci mają lat i najważniejsze ile masz pieniędzy. Nie oszukujmy się na plaży dzieci bawią się w piasku, kapią w wodzie, będzie gorsza pogoda, padało nie przesiedzisz całego dnia w pokoju z dziećmi. Gdziekolwiek pójdziesz od razu sporo pieniędzy wydasz. Znajoma mówiła że rok temu jak byla nad morzem też dwa dni ciagle padało, aquaprk czy kulki kosztowały ją sporo.

Gość gość
ludzi co raz mniej nie wieje wcale ja tam lubię morze jesienią i zimną mieszkam w Sopocie widzę z okna morze często spaceruje ,dzieciaki też więc nie gadajcie że nudy że zimno że przewieje ich .

Gość gość
Autorka-----No i byłam . Ludzie mimo 20 stopni kopia się . Moje dzieci też . Co do pogody zmienna była . I spodenki się przydały i bikini i spodnie i kurtka ..... wiec 20 stopni tez jest ok. A jak był deszcz to 5 minut....

Gość gość
Autorka'--- dzieci jura park znają na pamięć :-)

Gość gość
Obok Jura Parku otworzył się nowy kompleks edukacyjny, nie wiem czy już słyszałyście. Park Nauki i Ewolucji Człowieka - tak się nazywa.

To zależy w jakim celu ktoś jedzie. Jak ktoś chce spacerować i wdychać jod to nawet zimą warto. Ja nigdy nie jeżdżę nad morze w sezonie. Wolę chłodniejsze miesiące, gdy jest cisza i spokój a wyjazdy latem z dzieckiem preferuję nad jeziorem, blisko lasu. Tak więc myślę, że czy warto czy nie warto zależy od preferencji :)

Gość gość
warto pojechać jak ktoś lubi brak tłumów, klimatyczne spacery plażą w czasie zachodzącego słońca i ciche knajpki w których można miło spędzić czas

Gość gość
a jak ktoś nie lubi chłodu to niech spędza czas w atrakcjach zamkniętych takich jak planetaria lub parki nauki, można się przy okazji czegoś pożytecznego dowiedzieć ale też odprężyć umysł od bieżących problemów

Gość gość
Autorka - o ! Widzę ze mój temat się pokazał znów :-)

Gość Jurtynka
tej jesieni na nowo odkrywamy z mężem Opolszczyznę do której nie potrzebna jest ciepła pogoda :) chyba do wiosny temat morza można uznać za zamknięty :(

Gość gość
olaboga13 2014.09.15 To zależy w jakim celu ktoś jedzie. Jak ktoś chce spacerować i wdychać jod to nawet zimą warto. Ja nigdy nie jeżdżę nad morze w sezonie. Wolę chłodniejsze miesiące, gdy jest cisza i spokój x dokładnie, tak. temat nie musi byc zamknięty aż do wiosny :D

Gość wifigdańsk
autorko i gdzie bylas nad morzem? co do Zatoki Gdanskiej o ktorej jedynie moge powiedziec bo nie znam innych terenów (otwarte morze,zach-pom. itd) to warto przez cały rok. oczywiscie kazda pora roku ma swój urok.- oraz minusy. widze ze temat jest z sierpnia i doczytałąm ze bylas i dzieciaki były zadowolone to najwazniejsze:) latem najlepiej się kąpac w morzu,atrakcji jest mialiard,ale neistety tłumy, w sezonie Sopot omijam szerokim łukiem. jesien i wiosna,mozna jeszcze nogi pomoczyc,przejsc się po plazy,nawdychac jodu,zjesc smazona rybkę. zimą?...chyba jest najmniej ciekawie,ale tez sa rozne atrakcje,festyny,imprezy. ja ostatnio bylam na poczatku pazdziernika i podobnie było ok 18st,dzieciaki nogi moczyły, w piasku się bawiły,zadowolone,wyszalały się na maxa. dla mnie super bo to jedno z niewielu miejsc gdzie nie trzeba uwazac na auta,lub szalejące po chodniku rowery. teraz zresztą pogoda nas rozpieszcza.

W Domu na Plaży (www.domnaplazy.pl) spędziliśmy z bratem i z jego narzeczoną kilka dni. A było to jakoś w połowie maja. Uwielbiamy plażowanie, a z ośrodka można było od razu zejść na plażę. I to było największym plusem. :) Wymarzone miejsce dla nas. Bar na tarasie widokowym, okolica bardzo fajna. Do tego sympatyczna obsługa. Ceny jak na taki pobyt przystępne. Polecamy innym.

Gość gość
Oczywiście, że warto! Jak dla mnie taka pogoda nad morzem jest idealna - jod, szumiące morze i brak upałów. My z mężem też mamy sposób na brzydką pogodę - jeździmy do hotelu ze spa, więc w razie deszczu zawsze jest się gdzie zrelaksować. ;) Szczególnie polubiliśmy Hotel Lubicz w Ustce. Bardzo ekskluzywne warunki w dobrej cenie. Warto sprawdzać u nich opcje pakietów, bo można dorwać coś w naprawdę dobrej cenie.