Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

7 cm czy to duzo?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jestem w zwiazku i moj chlopak jest o 7 cm mniejszy ode mnie mianowice ja mam 174 a on 167 czy to duzo? Czy macie podobna sytuacje wychodzac na ulice i ludzie sie za wami ogladaja nasmiewaja?Kocham go ponad wszystko ale czasami materializm ludzki nas wykancza,co mozemy w takiej sytuacji zrobic? Jak sie wspierac? Czy jest jeszcze jakas mozliwosc ze urosnie w wieku 19 lat?Jesli tak to co powinien jesc jak sie odzywiac? Czy macie takie zdjecie ktore nas bedzie wspierac gdy tylko uslyszymy niemile docinki od innych? Nie pytam sie dlatego ze cos w nim mi sie nie podoba bo jest idealny,ale on sam by chcial i prosil mnie o dodanie takiego pytania,wiec prosze bez niemilych odpowiedzi :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie przejmuj si臋, s膮 bardziej 艣mieszne pary na ulicach, np. gruba baba z chudym facetem, to dopiero 艣miesznie wygl膮da. Poza tym masz dopiero 19 lat, jeszcze b臋dziesz mie膰 10 ch艂opak贸w za nim wyjdziesz za m膮偶, wi臋c nie przejmuj si臋 tym.

Udost臋pnij ten post

To minimalna r贸偶nica . Kiedy艣 chodzi艂am z ch艂opakiem kt贸ry mia艂 1,68 cm wzrostu przy czym ja mam 1,84 cm wzrostu. Razem wygladalismy wr臋cz komicznie. Nie mog艂am zak艂ada膰 szpilek gdy gdzie艣 razem wychodzili艣my

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie przejmuj si臋. Zobacz jakich facet贸w maj膮 s艂ynne modelki albo aktorki, cz臋stoo wiele ni偶szych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Atam modelki to dla kariery albo kasy,ale zwyk艂y cz艂owiek to juz co innego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co toza r贸znica, jak sie kochacie to nie ma znaczenia, i ludzie wok贸艂 was tez nie maj膮 a szczeg贸lnie tacy kt贸rzy widz膮 to co nie jest istotne- wcale.

Udost臋pnij ten post