Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla syna MILAN

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o tym imieniu? Ja jestem nim zachwycona i nawet nie chce słyszeć o innych chłopięcych imionach! ;) a Wam jak się podoba?

Gość gość
jeśli na nazwisko ma mieć Kapusta albo Nowak, to lipa

Gość gość
Nazwisko nie będzie polskie ;)

Gość gość
narazie ci biją hormony na mózg. Milan takie trochę na siłę, w Polsce nie jest popularne. Ja bym tak dziecka nie nazwała, pedzej kota albo chomika. Twój syn będzie musiał z tym życ. przedstawiać się dziewczynom imieniem Milan to trochę z deka według mnie.

Gość KIMIMOTKA
mój profesor promotor miał tak na imię dobrze go wspominam, dla mnie bomba ale zaraz powiedzą ci, że to patologia, wiocha i społeczna nizina, a ty jesteś debilka bez pracy, ambicji,pieniędzy i wykształcenia i mieszkasz na garnuszku u teściowej BO.... WYBRAŁAŚ TAKIE IMIĘ tak tylko piszę aby zaoszczędzić tym kretynkom fatygi, aby się nie siliły za bardzo mamy KUBUNIUSIÓW, KUBULEŃKÓW, KACPRUSIÓW I FRANIO-STASIO-ANTÓKÓW :D

Gość gość
dla mnie lepszy zwykły Franek czy Antek lub Tomek niz jakiś wydumany Alanek, Siergiej albo taki własnie Milanek.

Gość gość
Mi też się bardzo podoba ale moj facet chce Artura. A że dziecko bedzie nosiło moje nazwisko to pozwoliłam mu na wybranie imienia i o Milanku mogę zapomnieć ale śliczne. Coraz bardziej popularne w PL

Gość gość
Bo generalnie Milan to piękne staropolskie imię, warto wracać do klasyki ;)

Gość gość
Imię niby ok, ale chłopcy pewnie się z niego będą śmiali, że Milan = miły, a według chłopców trzeba być twardym. Więc urodź pewnego siebie chłopca, bo jak to będzie jakaś p**deczka, to mu będą dokuczać.

Gość gość
Artur o wiele ładniejsze niż Milan.

Gość gość
niby spoko ale według mnie nie do końca. a czemu? bo takie jakies ciapowate i za miękkie dla faceta.

Gość gość
bardzo ładne

Gość gość
Bardzo ładne tez biorę je pod uwagę.

Gość gość1029
gość dziś Imię niby ok, ale chłopcy pewnie się z niego będą śmiali, że Milan = miły, a według chłopców trzeba być twardym. Więc urodź pewnego siebie chłopca, bo jak to będzie jakaś p**deczka, to mu będą dokuczać. x aleś wymyśliła :o co wy macie z tym dokuczaniem? dzisiaj jest taki przekrój najdziwniejszych imion, że nikt nikomu nie dokucza to w naszych czasach Magdusi, Aneczek, Monik i Agnieszek dokuczali jak ktoś miał inne imie niekoniecznie brzydkie ale inne bo wszyscy mieli na imie tak samo w całej szkole. Było z 10 imion dla dziewczyn i z 10 dla chłopców. Choć jak do mojej klasy przyszedł Alfred to raczej po wszystkich to obleciało i wszycy mówili na niego po prostu Alfred, a chłopcy czasem mówili Ali anie nie złosliwie tylko tak jakos skracaliśmy Mateusz - Mati itd :D nie wiem o co ten szum?

Gość gość
Milan a to nie czasami klub piłkarski?

Gość gość
Super imię!

Gość gość
też się zastanawiam dlaczego niektóre mamuśki piszą tylko o dokuczaniu? przecież dzieci i tak zawsze znajdą powód do dokuczania, jak nie imię to tusza czy kolor włosów, więc bez przesady z tym straszeniem

Gość gość
Znam jednego Milana i to właśnie taka dupa nie chłopak. Jak był mały to jeszcze jakoś to brzmiało- a teraz- taki prawie dorosły, rozpaćkany Milan :O Ktoś napisał, ze lepsze niż Alan. Brat owego Milana ma właśnie na imię Alan :P Teraz te imiona zawsze mi się ze sobą kojarzą :P

Gość gość
A mi się podoba i Alan i Milan ;)

Gość gość
AC milan ? może juz lepiej miłosz