Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianna02

Napoczęte opakowanie

Polecane posty

Gość Adrianna02

Witajcie, Mam pytanie ktore od ostatnich dni mnie meczy. Za kilka dni wyjezdzam z chlopakiem na wakacje i chcialabym sie odpowiednio zabezpieczyc przed ciaza. Dzwonilam do wielu szpitali i przychodni alw terminy maja jedynie od wrzesnia albo wielu ginekologow jest na urlopie. Bralam juz kiedys tabletki i mam jedno napoczete opakowanie (bez 4 pierwszych tabletek). Czy na czas wyjazdu, a dodam ze okres dostane przed wyjazdem, moge brac tabletki z tego napoczwtego opakowania? Sa to tabletki jednofazowe, dwuskladnikowe Vibin mini. Bardzo zalezy mi na tym aby je brac. Myslalam ze az do czasu kiedy skoncza mi sie rozowe tabletki bede je brala a jak aie skoncza, po prostu przestane. Zastanawia mnie to czy kazda tabletka ma ten sam sklad i nie jest tak ze pierwsza jest mocniejsza od czwartej albo dziesiatej :) z gory dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam

Gość gość
dziewczyno, chcesz sobie hormony rozregulować tym jednym opakowaniem? warto?

Gość Adrianna02
To jest ostatecznosc, ale najpierw chcialam sie dowiedziec czy moge cos zrobic z tabletkami

Gość gość
to idź prywatnie do lekarza i niech Ci przepisze tabletki, ale absolutnie nie na jeden cykl

Gość Adrianna02
Owszem moge ale obawiam sie ze prytany lekarz bedzie kazal zrobiv badania a to trwa, poza tym placic 100<… zl za wypisanie recepty... Chcialam sie dowiedziec czy to uchroni mnie przed ciaza

Gość gość
no jak chcesz igrać ze swoimi hormonami, to powodzenia

Gość Adrianna02
Mam rozumieć ze sklad kazdej tabletki jest identyczny? Pierwsza jest jak ostatnia itd?

Gość Adrianna02
Mam 17 rozowych tabletek. do czasu kiedy sie one skoncza zdaze juz dostac od ginekologa recepte i wtedy zakupic nowe opakowanie :) Tylko nie wiem czy one mnie zabezpiecza na wyjazd

Gość gość
Nie myslałaś wcześniej główką to nteraz leć do sklepu pokropelkę i zaklej cipochę i problem z głową.Nie ma tak gdy chce się ****aocz to bierze się tabletkę.Będą wakacje bez otwierania pizy.Pizę możesz tylko jeść ,a nie bedzie drapana.