Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić być podobać się chłopakom

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 17 lat i chcę szukać chłopaka na siłę. Chodzi o to, że nigdy nie miałam powodzenia u płci przeciwnej i źle mi z tym. Owszem było kilku chłopaków, którzy chcieli ze mną być ale to były czasy gimnazjum a teraz idę do 3 technikum i wszystkie moje koleżanki mają chłopaków a ja nic. Żaden mnie nie zagaduję ani nie piszę do mnie. Jak już podejdzie jakiś to do mojej koleżanki. Mam przez to nisko samoocenę ale nie wiem czemu tak jest. Nie jestem jakoś brzydka. Może chodzi o mój charakter jest bardzo nieśmiała i zamknięta w sobie ale przecież jak nieznajomy chłopak podchodzi do mojej koleżanki to też nie wie jaki ona ma charakter. Nie wiem już co mam z tym robić :( Pomóżcie.

Gość gość
nie wiem, ale jak coś wymyślisz to napisz jak długo będziesz umiała udawać kogoś kim nie jesteś

Gość gość
czemu uważasz że będę udawać kogoś kim nie jestem?

Gość gość
bo zamierzasz zmieniać się pod publikę zamiast szukać odpowiedniej dla siebie publiki.

Gość gość
dobre to co napisałeś. Ale jak tylko chcę wiedzieć czemu nie podoba się chłopakom i tylko to zmienić.

Gość gość
kochana żeby podobać się chłopakom po prostu trzeba z nimi sypiać ALE CHYBA NIE JESTEŚ TAK PUSTA I GLUPIA ŻE JEST TO TWÓJ ŻYCIOWY CEL

Gość gość
bo jesteś w takim wieku kiedy ludzie posługują się prostymi schematami, jeżeli nie wpisujesz się w ramy "zwykłej, trakcyjnej dziewczyny" to taki 17letni chłopak nie będzie nawet wiedział jak do tego podejść. Za parę lat może się okazać, że będziesz interesującą, popularną kobietą.

Gość gość
tak ale moje koleżanki też nie sypiają a jednak chłopaki podchodzą do nich, zagadują, uśmiechają się, proszę je o numer telefonu.

Gość gość
nie o to mi chodziło, po prostu niektóre osoby sprawiają wrażenie przyjaznych, łatwo się z nimi rozmawia, zachowują się tak jak to pokazują w telewizji. Pomyśl o tym jak szablonowe są związki nastolatków, tam jest właściwie jeden schemat.

Gość gość
wiem, że jest jeszcze młoda dlatego nie szukam chłopaka na siłe, jednak tak mi przykro jak chłopcy nie podchodzą do mnie ale do innych dziewczyn już tak. Czuję się taka bezwartościowa i przykro mi bardzo.