Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobre przedszkole w Poznaniu. Jakie?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś może mi polecić dobre przedszkole w Poznaniu i napisać czemu ma o nim takie, a nie inne zdanie?

Gość baśkarak
A słyszałaś o prywatnym przedszkolu Jeżyki na Strzałkowskiego. Mają wiele ciekawych zajęć i dobrą opiekę (logopeda, psycholog, pedagog, terapeuta integracji sensorycznej). Prowadzą też liczne warsztaty. Tutaj są prowadzone zapisy http://przedszkole-jezyki.com.pl/zapisy-20142015/

Gość gość
Możesz sobie poszukać w wyszukiwarce na jakieprzedszkole.pl jest sporo placówek, przedszkoli i żłobków w każdym mieście w Polsce, myślę, ze dobrze jak przedszkola mają własną kuchnię, dobrych opiekunów z jakimiś dodatkowymi kwalifikacjami, bo to od nich pozniej zalezy rozwój naszych dzieci

Gość gość
po co odświeżasz temat sprzed roku? zaraz sie pojawi reklama

Gość gość
Domowe Przedszkole Chatka Puchatka przy Gerberowej. Moje dziecko chodziło do niego 3 lata i byliśmy zadowoleni.

Gość gość
Moja córeczka chodzi do przedszkola „Tajemniczy Ogród” Montessori – www.montessoripoznan.pl. Placówka jest naprawdę przyjazna, opiera się na tolerancji, brania pod uwagę zdania dzieci. Dużym plusem, jak dla mnie, są także godziny otwarcia – od 6 do 18. W przedszkolu istnieje również grupa żłobkowa dla dzieci do 3 lat.

Gość gość
Moją córcie od tego roku wysyłam do przedszkola gardnerowskiego Słodki domek. Przede wszystkim podoba mi się myśl Gardnera na temat dziecka, jego rozwoju i nauki. Warto o tym poczytać:)

Gość gość
ciekawa ta metoda gardnera, poczytałam sobie o niej teraz. myślę żeby posłać córe do tego przedszkola Słodki domek:)

Gość gość
Mam w planie zapisać córkę do przedszkola w Lusówku, dość niskie czesne biorą i z tego co rozmawiałam na miejscu z kobietą to dojazdy mają być wliczone w cenę, więc odpadłby mi ten temat już. Trochę więcej info i kontakt do przedszkola można przez fb wyszukać – facebook.com/Przedszkole-kolorowomi-838483429650269.