Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nastolatek, samotność, odrzucenie.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem tu pierwszy raz. Musze sie wyżalic, chociaż wiem, że nikogo to nie interesuje, ale cóż :( Popadłam w nerwice i ciężko jest mi z nią żyć. Nie mam wsparcia od rodziny, mało co sie tym przejmują. Miałam dużo koleżanek, a zostały mi 3, z czego 2 są bardzo fałszywe i jak mnie potrzebują to wtedy sie odezwą. A 3 ma chłopaka i chodzi na praktyki. Nie wiem co mam ze sobą zrobić.. Jak poznać nowych ludzi i gdzie( jeśli jest okazja to jestem z rodzicami i mi nie pozwolą z kimś pogadać). Czasami mam cholerną ochote , żeby ktoś wyciągnął mnie na spacer i przytulił, albo porozmawiał przez tel. Co mam zrobić?

Gość gość
a ile masz lat? Idź pobiegaj, pójdź na basen, może poznasz kogoś.

Gość gość
Jeszcze trochę i 16. Mieszkam na wsi gdzie wszyscy się znają. Rodzice nie chcą mnie puścić samej do miasta. Jeśli chodzi o bieganie, też o tym myślałam, ale brak motywacji. :(

Gość gość
Nie wiem co jest przyczyną nerwicy. Musisz się od niej uwolnić lub jakoś złagodzić ją. Ćwiczyć , unikać tego co Cię niepokojii, co przywołuje wspomnienia

Gość gość
Wiem. Staram się unikać, niektórych spraw, ale jestem osobą wrażliwą i szybko się zaczynam denerwować..

Gość gość
Nie wiem wogóle co jest przyczyną nerwicy, nie mam złych wspomnień.. Wręcz przeciwnie.