Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochalam sie...

Polecane posty

Gość gość

kurcze chyba sie zakochalam i to w dodatku w bylym facecie, z ktorym nie bede, nie potrzebuje rad, tylko musze komus powiedziec bo zwariuje a niestety mamy wspolnych znajomych

Gość gość
wydaje ci się, po prostu chcesz jeszcze raz z bylym i co to chodzi po glowie zrobisz to i przypo,nisz sobie dlaczego z nim się rozstalas , ja 2x kija w mrowisko nie wkladam

Ja przechodzę przez dokładnie to samo. 😭 A wszystko przez to, że pojawił się wczoraj w moim miejscu pracy. 😭 Rozwiedziony i nieogolony. 😭

Gość gość
no to po rozwodzie nie będę się golil i podjade do bylej do pracy

Gość gość
ale 4 miesiace temu sie rozstalismy, oczywiscie po wielkiej wojnie, i ostatnio spotkalismy sie, pogadalismy, nawet poszlismy do lozka, teraz nie moge przestac o nim myslec, codziennie ze soba piszemy, dzwonimy ale nie jestesmy ze soba i ustalilismy ze nie bedziemy

Gość gość
a tak bardzo bym chciala z nim byc i miec go przy sobie, on nie jest super przystojny, w lozku to ja go ucze a tak mi go brakuje

Gość gość
Odezwała się do Ciebie samotność, a chcesz do byłego, bo wiesz, że przy nim będziesz czuć się bezpiecznie, wiesz, że Cię nie zrani. http://niesmiali.net.pl