Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Półtorej godziny temu uprawiałam seks z chłopakiem bez żadnego zabezpieczenia. Okres skończył mi się w środę. Chłopak nie doszedł w środku, bo gdy ja doszłam, on wyjął penisa i pomogłam mu skończyć w inny sposób. Jednak mam pewne obawy - czy jest spore ryzyko, że mogę zajść w ciążę?

Gość gość
Umiesz otwierać cipochę do bzykania a nic nie wiesz o ciąży.Zamień głowę z pizą i wszystko będziesz wiedzieć Piszesz to jak jeszcze nie ochłonęłaś z orgazmu.Tak myślić będziesz mogła jak wkładac będziesz sobie kij od szczotki po sprzątaniu.

Gość gość
Nie rozumiem skąd ta złość. Mam obawy, ponieważ kiedy pomagałam mu dojść ręką, miał lekki wytrysk, który poprzedził orgazm. Stąd mój lęk, że w trakcie seksu takie coś również mogło mieć miejsce.

Gość gość
Nie rozumiem skąd ta złość. Mam takie obawy, ponieważ gdy pomagałam mu dojść ręką, nastąpił lekki wytrysk poprzedzający orgazm. Stąd moje obawy, że takie coś mogło nastąpić rownież w trakcie seksu.

Gość gość
oczywiście że istnieje ryzyko ciąży, skoro uprawiasz seks bez zabezpieczenia to nie powinnas zadawać takich głupich pytań

Gość gość
Wiem, że ZAWSZE jest ryzyko zajścia w ciążę, ale czy w tym konkretnym przypadku jest to bardzo prawdopodobne?

Gość gość
Ryzyko jest niewielkie ale jednak jest....na przyszłość się zabezpieczajcie. Jeśli nie lubicie prezerwatw to są tez inne metody mechaniczne, tak samo skuteczne np femcap - kapturek