Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewię

Słuch ;(

Polecane posty

Witam mam poważny problem ze słuchem ,za dużo się nasłuchałem ciężkiej muzyki na słuchawkach,był o tym artykuł żeby takiej muzyki słuchać ciszej ale z ignorowałem . Cały czas mam drgania rąk i ust. Możliwe że jak zakończy się ten proces będę cierpiał dzięki wspaniałym lekarzom i moją głupotą.Do larnygologa poszedłem i załamałem się audiogram nie wykrył żadnych uszkodzeń . Jak ja mówiłem że mam uszkodzony słuch , a oni nie wierzą. Co mam robić ;(

Podejrzewam inne problemy. Jak chcesz napisz na przygodazduchowoscia@wp.pl może coś zaradzimy :)

Gość gość
mnie laryngolog z http://www.larmed.pl/ Żywiec zrobił dokładnie badania słuchu, osoby które dużo słuchają muzyki faktycznie potrzebują tego typu badań

Gość gość
Jeśli nastąpiła stała utrata słuchu ale nie jakoś super poważna, to można pokusić sie o jakiś aparat słuchowy.

Gość gość
Już gdzieś widziałem ten artykuł. Całkiem fajny, ciekawe ile w tym wszystkim prawdy. Chętnie bym takie coś przetestował.

Gość Klementyn
Może warto zadbać o samą profilaktykę i inne rzeczy, które naturalnie wpływają na ten narząd? Tutaj masz same konkrety bez zbędnego lania wody http://zdrowy-sluch.pl poczytaj, porównaj co robiłeś czego nie i wyciągnij wnioski :) Warto też zadbać o jakiś DOBRY i zdrowy suplement, który wspomoże naturalną regenerację uszu. Wtedy wszystko powinno pójść dużo szybciej i na pewno USŁYSZYSZ rezultaty bardzo szybko :)

Gość Darek

Polecam wizytę u profesjonalistów od wad słuchu. Mi pomogli. Sprawdź na Audiocentrum.com