Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiona

depresja, lęki, czarne myśli, ciągły płacz. kto pomoże?

Polecane posty

Gość gośćiona

witajcie, czy ktoś z was miał podobne problemy i poradził sobie z nimi? chętnie skorzystam z rad, poleceń, doświadczeń innych. nie mogę już tak ciągle płakać bez powodu, nie wiem jak sobie pomóc, wolałabym na razie uniknąć wizyty u psychiatry. Moja rodzina nie jest świadoma moich problemów, mój facet widzi że coś mnie gryzie ale tego nie kuma i nie umie mi pomóc, wizytę u lekarza odradza, twierdzi że tylko wydam masę kasy Proszę o porady osób, które mogą coś powiedzieć w tej sprawie, nie potrzebuję złośliwych komentarzy - mam wystarczający dół

Gość Pankracy Opole
Ja też mam doła . co tam się stało

Gość gość
a w czym? trudno prawo zabrania by ci po9muc bys się zabila

Gość gość
Miałam kiedyś, jeszcze w LO szczura o wdzięcznym imieniu Flegma nawiązującym do kichania tego szczura tak mocnego, że pokrywało mi całą szyję smakami. Świetny był to szczur. Pewnego dnia z Flegmą wybrałam się do weterynarza, który postanowił założyć szczurowi książeczkę zdrowia. Opisałam objawy, lekarz powpisywał, powpisywał. W końcu pyta: "Jak się nazywa?" Ja mówię: "Flegma." Pan oczy wielkie i znów pyta: "Ale jak się nazywa". Ja "Flegma!" Pan prosi o przeliterowanie, no to literuję: "F L E G M A". Wizyta się kończy, wychodzę dzierżać książeczkę w garści, dochodzę do domu i czytam: zwierzę: SZCZUR, właściciel: p. Flegma

Gość gość
Byłam na ślubie mojej sąsiadki. Ona ma na imię Renata a on Mieszko. Ksiądz pomylił chyba śluby, bo dialog wyglądała tak: ksiądz: Ja Agata... Renata: Ja RENATA... ksiądz: Ja Paweł... Mieszko: Ja MIESZKO... A z Mieszkiem było jeszcze śmiesznie przed ślubem... Renata umówiła się z nim, i czekała na jego przyjście poprawiając makijaż. W domu była jej babcia, która przyjechała akurat na tydzień. Zadzwonił domofon, odebrała babcia. Renata czeka, aż narzeczony wjedzie na górę. Czeka i czeka... końcu pyta babcię, kto dzwonił i czy go wpuściła. A babcia mówi: "a jakiś głupi godoł, że on tu mieszko, tom go nie wpuściła"

Gość gość
My braliśmy ślub w epoce obowiązkowego cywilnego. W urzędzie, już po przysiędze podpisujemy papiery, ja się troszkę zawahałam ( podpisywać się już nazwiskiem męża,czy jeszcze panieńskim), oddaję długopis D., a on tak zastygł z ręką w powietrzu na dłuższą chwilę( byłam pewna,że się rozmyślił i zastanawiałam się już ,jak reagować, wyjść?Bukietem po głowie? ), wszyscy patrzą w napięciu,yes, podpisał się! D. ze stresu zapomniał, jak się nazywa

Gość gość
ja tak miałam, poszłam do psychiatry wypisał leki, brałam przez miesiąc, juz po 2 tyg była poprawa, później jeszcze czasami leki wracały ale to już duzo słabsze. Teraz już od 2 lat nie mialam objawów żadnych...

Gość lalanananana
Jesli ciagle placzesz I masz doła to oznacza tylko jedno- musisz iść do psychiatry i pisze ci to osoba i która przeszła przez 2 ciężkie depresje :(

Gość gość
chciałabym jakoś pomóc sobie sama, ale to już trwa kolejny miesiąc, nie daję rady

Gość gość
Trwało to już od kilku lat. Czułam, że cierpię na depresję i muszę uzewnętrznić to, co dzieję się w mojej głowie. Przebieg nie był taki stereotypowy, jak u większości dotkniętych – nie miałam napadu smutku, nie płakałam, kiedy było mi źle. Dobrze się z tym ukrywałam przed światem zewnętrznym. Problemem była wzrastająca obojętność i niemoc. Chciałam jakoś wyzbyć się tego problemu. I wtedy natrafiłam na stronę http://moc-energii.pl gdzie zamówiłam oczyszczenia aury, które było zalecane na takie problemy. Po 2 tygodniach od wykonania me problemy ustały…. znów stałam się bardziej empatyczna i zaczęło mi zależeć. Dzięki temu znalazłam pracę i poznałam nowych ludzi. Mam nadzieję że moje problemy już nie powrócą.