Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz mnie rozjebie

Polecane posty

Gość gość

Przed chwila zalamalam sie... Moj narzeczony zarejestrowal sie na portalu randkowym.... :(( Naciska na to, żebysmy mieli dziecko, wzieli slub - a tu takie cos... faceci to huje skonczone!!! Kazdy taki sam- bez wyjatkow!!! P.s. obydwoje jestesmy po 30-tce :(((

Gość gość
Może właśnie dlatego, że związek nie idzie do przodu z nudów szuka innych wrażeń. Jednak kwestia wyboru tychże rozrywek mocno dyskusyjna. Ma za dobrze, ot co. To nuda pcha nas do kurestwa. Czasem tylko temperament.

Gość Pankracy Opole
wstydzi się Tobie wyznać swe pragnienia a Ty kiepsko obciągasz i nie połykasz, i może nie jęczysz gdy jest w Tobie

Gość gość
Weź sie tez zarejestruj, wyrwij jakas fotkę z neta i zakręć sie do niego, zobaczysz co z tego bedzie i bedziesz go miala, wtedy bez sumienia kopniesz go w dupe :) mało tego bedziesz miala dowód :)

Gość gość
Kazdy facet to r*******y buchaj. Nie wart zadnych uczuc. Ja juz na mojego sil nie mam a dopiero rok razem jestesmy. Dzis strzelil focha bo wczoraj bylam u sasiadow pogadac wieczorem. Gdyby nie to ze w ciazy jestem wyj***labym go na zbity ryj

Gość gość
chyba nic by z tego nie było. mam twarz jak kafel i zeza zbieżnego. on jest jaki jest ale orgazmy mi robi.

Gość gość
Gosc z 12.00 popieram. Pomysl gigant rewelka