Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawił mnie dla innej

Polecane posty

Gość gość

zostawił mnie po 2 latach, wyjechał na 10 dni wakacji (kolonia) i poznał inną dziewczynę kłamał po powrocie ze mnie kocha bo widziałam ze cos jest nie tak, tłumaczył ze dawno mnie nie widział i jak sie zobaczymy to sie zmieni, gdy chciałam zeby przyjechał umówilismy sie i czekałam 2 h , nie przyjechał , napisał ze ma propozycje abysmy zostali przyjaciółmi, jestem załamana nic mi się nie chce. na punkcie tej dziewczyny zwariował ale najlepsze jest to ze ona mieszka 300 km od tego miasta i nie wiem czy kiedykolwiek ją zobaczy jeszcze w realu a napisał mi ze jej nie kocha ale sie zauroczył i nawet zdjecie wysyłał z drogi powrotnej. gdy widze ich zdjecia na portalach społecznosciowych ogarnia mnie płacz i jestem strasznie smutna zła zazdrosna, te 2 lata były dla mnie jak normalne życie męza i żony, fakt mam 17 lat i moze wydawac sie to smieszne ale bylismy cały czas razem, były kłótnie i rozterki ale mijały i powracalismy do normalnosci, teraz nie umiem przestac myslec , ludzie będą się śmiać strasznie to przezywam kocham go co mam zrobić on mnie olewa zabawia sie z kolegami nie był taki robi mi na złosc? dlaczego cierpie ja a on mam mnie gdzies a bardzo kochał?

Pokaż linka na portal z ich zdjęciem:) Może to wyjaśni czemu się zabujał w tamtej:)

Gość gość
nooo, ciężka sprawa. Trzeba się pogodzić z sytuacją i tyle, no bo co zrobisz. Głupek złamał ci serce , nie pierwszaś i nie ostatnia.

Gość gość
tak naprawdę dobrze zrobił, wolałabyś zeby był z tobą myśląc o tamtej?

Gość gość
może i ma ładniejszą buzke ale co po tym? nosz kurwa jak mógł mi to zrobic, ładna buzka to nie wszystko rozwalił 2 lata w 10 dni. ja nie jestem jakąś paskudą przez lata mnie kochał a nagle mu sie inna spodobała, moja rodzina przezywa to razem ze mną a ten sie bawi w najlepsze, miał dwa oblicza widocznie.

Gość gość
Dzizcko masz 17 lat! Jeszcze nie raz sie zakokachasz!

Gość gość
dokładnie, jesteś bardzo młoda, poznasz wielu facetów. Część okaże się idiotami jak ten, dlatego powinnaś dobrze wybierać. Ten nie jest godny twojej uwagi. Miej klasę, olej jego przyjaźń, zablokuj go na fejsie, żebyś się niepotrzebnie nie dołowała i znajdź fajnego chłopaka, dla którego będziesz całym światem. A póki co wyjdź na spacer, idź na rower, na imprezę, obejrzyj z kumpelą głupią komedię romantyczną i zjedz tabliczkę czekolady