Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mila_oleńka

Facet korzysta ze stron z ogłoszeniami erotycznymi

Polecane posty

Witam. Jestem ze swoim facetem 1,5 roku. On pracuje od poniedziałku do czwartku w innym mieście i tam wynajmuje mieszkanie. Ostatnio przeglądając jego telefon zauważyłam w historii przeglądania, że korzysta z portali erotycznych, na których prezentują się nagie panie, które podają swój nr telefonu, a w dodatku były to ogłoszenia z miasta w którym on pracuje. Powiedziałam mu o tym, powiedział, że nie wchodzi na takie portale i nie wie skąd to się wzięło na jego telefonie. Dodam, że wcześniej sprytnie zapytałam czy ktokolwiek w ostatnim czasie korzystał z jego komórki, odpowiedział, że nie. Gdy się spotykamy, jego telefon leży swobodnie, nigdzie go nie chowa i mogę w każdej chwili go używac. Tak samo jest z laptopem, nie kasuje historii, nic nie ukrywa. Mam mieszane uczucia. Może ktoś się wypowie??

Gość gość
naprawdę mu wierzysz? nie dość że dajesz mu za darmo i jesteś jego prywatną prostytutką to wierzysz w jego denne klamstwa

Czy ja jestem aż tak naiwna? Wciąż to do mnie nie dociera, że może mnie oszukiwac :( Czy wypowie się ktoś jeszcze?

Gość gość
a gdybys go zobaczyła jak posuwa panne a ta jęczy i stęka później mu robi loda a on ci powie że - to nie ja - to tez uwierzysz ? pewnie będziesz miała wątpliwości i zastanawiała się czy nie jesteś czasem za bardzo podejrzliwa